Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

απόπειρα-αυτοκτονίας-έκανε-γνωστή-ελ-274595

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της με ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά χάπια. Την εντόπισε αναίσθητη στο κρεβάτι της η οικιακή βοηθός του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Star Press», πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια είχε μπει σε κλινική των βορείων προαστίων με νευρικό κλονισμό. Αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα χειρότερα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της δεν εξελίσσονται καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Με τον σύντροφό της οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινοί.

Όταν ο σύντροφός της τής ζήτησε να χωρίσουν από το τηλέφωνο, η παρουσιάστρια παρέμεινε σιωπηλή. Λίγο μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου πήρε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών και αντικαταθλιπτικών χαπιών και μερικές ώρες αργότερα τη βρήκε αναίσθητη η οικιακή βοηθός.

Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τη συνεφέρουν. Εδώ και μερικά 24ωρα έχει επιστρέψει στο σπίτι της, με τον σύντροφό της, αλλά και γνωστό ψυχίατρο να βρίσκονται συνεχώς στο πελυρό της.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook