Απολογήθηκε ο οδηγός του «φονικού» αγροτικού… Πήγε στην Αστυνομία μετά από δυο μέρες

απολογήθηκε-ο-οδηγός-του-φονικού-αγ-632427

Στις 11 χθες το βράδυ εμφανίστηκε στις Αστυνομικές αρχές ο οδηγός του φονικού αγροτικού.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το Ι.Χ που οδηγούσε ο άνδρας παρέσυρε και σκότωσε ένα 66χρονο στην παλιά εθνική οδό Χανίων- Κισσάμου στην περιοχή της Παρηγοριάς, (δείτε εδώ) ενώ μετά το περιστατικό ο οδηγός του οχήματος εξαφανίστηκε.

Τον 44χρονο συνόδευε στο Αστυνομικό Μέγαρο ο δικηγόρος του, πρώην Υπουργός και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο 44χρονος, απολογήθηκε για το περιστατικό, δεν κρατήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα του.

Σημειώνεται, πως ο οδηγός του Ι.Χ αγροτικού, αντιμετωπίζει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, γεγονός το οποίο σημαίνει πως αν δεν κληθεί εκ νέου να δώσει κάποια κατάθεση, θα εμφανιστεί ενώπιον των αρχών όταν οριστεί τακτική δικάσιμος, καθώς όταν ο 44χρονος εμφανίστηκε στις αρχές είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου.

zarpanews.gr

 

10 thoughts on “Απολογήθηκε ο οδηγός του «φονικού» αγροτικού… Πήγε στην Αστυνομία μετά από δυο μέρες

  1. Με όπλο το αυτοκίνητο σκότωσε και εγκατέλειψε άνθρωπο; Και αυτό ΔΕΝ είναι κακούργημα; Τότε αυτή ΔΕΝ είναι δικαιοσύνη, είναι ξεφτίλα!
    Αλλά καλύτερα να έχετε έναν γνωστό να σας βολεύει κι ας πλημμυρίσει η χώρα αθώο αίμα και αθωωμένους ασυνείδητους! Σε κάτι τέτοιους εύχομαι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Κι ό,τι δεν δώσει η «δικαιοσύνη», να τους το δώσει η μοίρα τους! Αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστείτε!

  2. Δυστυχώς, η νομοθεσία αυτά προβλέπει για θανατηφόρο τροχαίο και εγκατάλειψη θύματος. Πλημελλήματα με ποινές μερικών μηνών, οι οποίες φαντάζομαι ότι θα είναι και με αναστολή, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά! Δυστυχώς και πάλι δυστυχώς!

  3. Διαβάζοντας το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσιεύσατε εχθές με τίτλο «Οι θάνατοι από τροχαία που σημάδεψαν την ζωή του 44χρονου οδηγού του «φονικού» αγροτικού», αμέσως σκέφτηκα ότι ο «δικηγόρος, πρώην Υπουργός και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης» ανέλαβε και αυτή την υπεράσπιση …

  4. Αχ….εγω σκεφτομαι τη ψυχουλα του καημενου του ανθρωπου που εφυγε τοσο αδικα….μαρκογιαννης ε!!!;;;;;καταλαβαμε….η υποθεση θα παει στο βροντο σα του συγχωρεμενου του γιακουμακη…

  5. Συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας ασυνείδητος οδηγός ο οποίος σκότωσε και εγκατέλειψε έναν συνάνθρωπό μας. Τί νομοθεσία είναι αυτή που επιτρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο. Ολοένα και περισσότερο μου δημιουργείται το αίσθημα φυγής από τούτη την τόσο αφιλόξενη χώρα. Νιώθω αγανάκτηση μ αυτά που βλέπω να συμβαίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Κακούργημα υφισταται μόνο εαν διαπιστωθεί ότι το θύμα δεν κατέληξε ακαριαία, αλλά μετά την εγκατάλειψη του από τον θύτη, προβλέπει ο νόμος. Το ότι εγκαταλείπεται το θύμα, δεν μετραει φαίνεται για τον νόμο….Ο συγκεκριμένος θύτης βεβαια, ούτε κατέβηκε να δει τον άνθρωπο, απλά έτρεξε να καλύψει την πάρτη του, εμφανιζόμενος κατά βούληση αλά μπρατσέτα με τους «άρχοντες» της ατιμωρησίας. Μπράβο μας παιδιά, ως κοινωνία…

  7. Πώς γίνεται όμως όλους αυτούς τους καταφανέστατα ένοχους, τους «κρητικούς παλικαράδες» με την κακή εννοια να τους υπερασπίζεται ο ίδιος κύριος πάντα, δεν θα το καταλάβω ποτέ!

  8. O Μαρκόγιαννης είναι ένας μεγάλος μαφιόζος που ήταν και υπουργός Δημοσίας Τάξεως. Όλα τα Χανιά το ξέρουν.
    Η δικαιοσύνη είναι ένα μεγάλο αστείο που οι πλούσιοι και ισχυροί μαφιώζοι πάντα δικαιώνονται ενώ εάν είσαι κανένας φτωχομπινές καταλήγεις στην φυλακή για ψύλλου πήδημα…Εάν χρωστάς μερικές χιλιάδες ευρώ, εάν φοράς πράσινα παπούτσια, εάν είσαι ο/η σύντροφός σου έχουν δηλώσει αναρχικοί, εάν έχεις τολμήσει να μιλήσεις δημοσίως ενάντια σε «επενδύσεις» και το βιασμό της γης, εάν είσαι μη ξεπουλημένος συνδικαλιστής, τότε την φυλακή την έχεις βέβαιη, τυγχάνει η πατρίδα σου να έχει καταστραφεί και τα παιδιά σου να απειλούνται να σκοτωθούν ανά πάσα στιγμή, τότε την φυλακή και τον ξυλοδαρμό από αυτούς που «επιβάλλουν» τον νόμο τα έχεις βέβαια.

    Εάν από την άλλη κάνεις λαθρεμπόριο καυσίμων, είσαι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας πρέζας, κλέβεις εκατοντάδες εκατομμύρια από το δημόσιο, δίνεις μίζες σε πολιτικούς για να πάρεις έργα, έχεις λάβει εκατομμύρια σε μαύρα ταμεία πολιτικού κόμματος, έχεις φίλο ή συγγενή τον αρχιμαφιώζο, δεν πληρώνεις και δεν τηρείς τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους σου και κάποιος καταλήξει να σκοτωθεί, πίνεις και οδηγάς παίρνοντας σβάρνα όποιον σου καπνίσει, τότε είσαι είτε εθνικός ευεργέτης, είτε σημαίνον πρόσωπο, είτε μεγαλοεπιχειρηματίας που «δίνει δουλειές στον κόσμο» (κι ας είναι ανασφάλιστες και των 485 €), είτε πολιτικός άνδρας και χαίρεις μεγάλης εκτίμησης μέσα στον βόθρο της πολιτικής/μεγαλοεπιχειρηματικής/τραπεζικής σκηνής και στα ΜΜΕ.

    Κι εμείς καθόμαστε και απλώς παρακολουθούμε αυτόν τον θίασο να κάνει ό,τι θέλει πάνω στις πλάτες μας και στις ζωές αθώων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook