Αποκάλυψη: Είχαν ταξιδέψει και στη Βουλγαρία οι γονείς της Άννυ, μετά την εξαφάνιση!

αποκάλυψη-είχαν-ταξιδέψει-και-στη-βου-243887

man6Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση της μικρής Αννυ φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι γονείς του τετράχρονου κοριτσιού λίγο πριν δηλώσουν την εξαφάνιση της κόρης τους στις αρμόδιες αρχές πραγματοποίησαν, κάτω από άκρα μυστικότητα, ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία.

 

Εχουν περάσει πλέον 13 ημέρες από τη στιγμή που η 4χρονη Αννυ χάθηκε από προσώπου γης. Οι διωκτικές αρχές καλούνται να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στην εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα πιθανότερα πλέον σενάρια που εξετάζουν οι άνδρες της ΕΛΑΣ, είναι είτε το κοριτσάκι να έχει πωληθεί από τους γονείς του, είτε να της συνέβη κάποιο ατύχημα, το οποίο μπορεί και να προκλήθηκε από τον ίδιο της τον πάτερα. Οι αστυνομικοί που προχωρούν με προσεκτικούς χειρισμούς και βήμα – βήμα την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστες της υπόθεσης, μητέρα και πατέρας, γνωρίζουν την αλήθεια. Ξέρουν σε ποια κατάσταση και πού είναι το παιδί, παρότι οι ίδιοι αρνούνται να πουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις των γονέων σε συνδυασμό με την μηδενική ροή πληροφοριών από πολίτες, είχαν… δέσει μέχρι χθες τα χέρια των αστυνομικών.

Μια νέα πληροφορία όμως έρχεται να δώσει ώθηση στις έρευνες. Από κάμερες αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα και ο πατέρας της Αννυ ταξίδεψαν, μόλις η πρώτη γύρισε από την Γερμανία, στη Βουλγαρία. Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ενώ το παιδί είχε χαθεί από προσώπου γης από τις 19 Απριλίου οι δύο τους, δύο ημέρες αργότερα, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για την πατρίδα τους. Παρέμειναν στη γειτονική χώρα για μια ημέρα και επέστρεψαν την επομένη, όπου και δήλωσαν εξαφάνιση του παιδιού.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους αστυνομικούς να πάρουν νέα κατάθεση από το ζευγάρι. Οι δύο τους ανέφεραν ότι μετέβησαν στην Βουλγαρία προκειμένου να ενημερώσουν τους γονείς της Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της Αννυ για την εξαφάνιση και να τους ζητήσουν τη βοήθεια τους στο χειρισμό της υπόθεσης. «’Είναι δυνατόν να εχουν χάσει το παιδί τους και αυτοι αντί να το ψάχνουν, να ταξιδέυουν σε χώρα του εξωτερικού», αναρωτήθηκε αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Αμέσως διατάχθηκε νέα έρευνα στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα που έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα το ζευγάρι μαζί με το παιδί. Ανδρές του εγκληματολογικού βρίσκονταν από το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι και το έκαναν εκ νέου, φύλλο και φτερό προκείμενου να εντοπίσουν κάθε στοιχείο που θα τους βοηθήσει να λύσουν το γόρδιο δεσμό. Το σίγουρο είναι ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα και ο σύντροφος της Σάββας ξεμένουν από δικαιολογίες. Κάποια στιγμή είτε οι ίδιοι, είτε οι εξελίξεις θα αποκαλύψουν το μυστικό που κρατάνε κρυμμένο, όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας. Παράλληλα οι άνδρες της ΕΛΑΣ μη πιστεύοντας τα όσα τους ανέφεραν οι γονείς του άτυχου κοριτσιού στεφουν πλέον τις έρευνές τους και στη Βουλγαρία, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν τα ένοχα μυστικά του ταξιδιού της μητέρας και του πατέρα της Αννυ.

Η μητέρα της Αννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα μίλησε στο protothema.gr και  αναφέρε άγνωστες πτυχές για τις συνθήκες της εξαφάνισης, το ρόλο του συντρόφου της στην υπόθεση, τα χιλιάδες ευρώ και την ύπαρξη ενός Γερμανού ο οποίος κληθηκε εκτάκτως από τους αστυνομικούς για να καταθέσει. Ωστόσο για άλλη μια φορά αρνήθηκε ανάμειξη τόσο δικιά της όσο και του συντρόφου της στην υπόθεση.

Συναντήσαμε την 25χρονη Ντιμιτρίνα σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, όπου φιλοξενείται για λίγες ημέρες μαζί με το σύντροφο της Σάββα, καθώς μετά την εξαφάνιση του παιδιού τους εγκατέλειψαν το διαμέρισμα που έμεναν στην οδό Μιχαήλ Βόδα. Το τηλέφωνο της συχνά χτυπούσε από τις κλήσεις που δέχονταν, ενώ η ίδια απάντησε μόνο μια φορά. Στην άλλη άκρη της γραμμής ένας άνδρας, ο οποίος της τηλεφωνούσε από το Βερολίνο. «Είναι ένας άνθρωπος που κλήθηκε κι αυτός από τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Θα σας εξηγήσω όμως στη συνέχεια», μας λέει η Ντιμιτρίνα.

Η Γερμανία,ο αγοραίος έρωτας και η Αννυ στη Βουλγαρία

Η υπήκοος Βουλγαρίας, εγκατέλειψε στα δεκαεννέα τη Σόφια και ήρθε στην Ελλάδα. Γνώρισε το Σάββα, επίσης υπήκοο Βουλγαρίας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έγιναν ζευγάρι. Οι σχέσεις τους πέρασαν από πολλά στάδια, καθώς αρκετές φορές χώρισαν, αλλά πάντα όπως λέει η ίδια αργά η γρήγορα τα έβρισκαν. Εκανε πολλές δουλειές, όμως το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πρόσφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες σε άντρες έναντι αμοιβής. «Στην Αθήνα ήρθα πριν από έξι χρόνια. Με το Σάββα αμέσως μείναμε μαζί. Δούλευα σε κάποια μπαρ, ενώ αργότερα έγινα ιερόδουλη προκειμένου να βγαζω χρήματα για να ζήσω το παιδί μου. Ο Σάββας πουλούσε βραχιολάκια κι άλλα γυναικεία αξεσούαρ. Δεν είχαμε νοικιάσει κάποιο διαμέρισμα, αλλά δωμάτιο σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο».

Λίγο καιρό αργότερα όμως η Ντιμιντρίνα, θα… μεταναστεύσει για άλλη μια φορά. Αφήνει στην Ελλάδα το σύντροφο της και ταξιδέυει για το Βερολίνο. Ψάχνει για μια καλύτερη δουλεία. Για έξι μήνες δεν καταφέρνει να ορθοποδήσει με αποτέλεσμα να της τελειώσουν όλα τα χρήματα της. Ο Σάββας βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ γνωρίζει εκεί κάποιους ανθρώπους οι οποίοι, όπως η ίδια λέει θα την βοηθούσαν. Ανάμεσα σε αυτούς κι ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος τη στηρίζει οικονομικά για να ορθοποδήσει.

Μαθαίνει γερμανικά, παραμένει στο Βερολίνο για άλλους έξι μηνες και τελικά επιστέφει και πάλι στο Σάββα. Μετά από λίγο καιρό, όμως κι αφού οι σχέσεις της με το Σάββα βρίσκονταν και πάλι σε κρίση, επιστρέφει στη Βουλγάρια. Εκεί μαθαίνει ότι είναι έγκυος. «Ο Σάββας ήρθε στη Σόφια. Μου ζήτησε να μιλήσουμε προκειμένου να τα βρούμε. Συναντηθήκαμε. Τότε αυτός με έβαλε με το ζόρι μεσα στο αυτοκίνητο του και με πήγε στην πόλη που έμενε στην Βουλγαρία 300 χιλιόμετρα μακριά από τη Σόφια. Με έκλεψε. Οι δικοί μου με αναζήτησαν. Κι όταν έμαθαν ότι με έχει πάρει ο Σάββας του ζήτησαν να με επιστρεψει πίσω. Μου ζήτησε να παντρευτούμε αλλά εγώ του αρνήθηκα. Κι έτσι παραμένουμε μέχρι τώρα απλοί σύντροφοι. Έμεινα στη Σόφια για να γεννήσω την Αννυ η οποία έχει παρει το όνομα της μητέρας μου. Αφού γεννήθηκε η μικρή παρέμεινα στη Βουλγαρία για ένα χρόνο κι αμέσως μέτα επέστρεψα στην Αθήνα. Την κόρη μου την άφησα στη μητέρα μου» αναφέρει η Ντιμιτρίνα στο protothema.gr και προσθέτει: «Κάθε δύο μήνες πήγαινα στη Σόφια. Κάποιες φορές μαζί με το Σάββα για να δούμε το παιδί».

Το ταξίδι στο Βερολίνο και η εξαφάνιση της Αννυ

Η Αννυ θα παραμείνει στη Βουλγάρια μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όποτε και οι γονείς της θα την φέρουν στην Ελλάδα.Η Ντιμιτρίνα και ο Σάββας τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν άνεργοι κι είχαν αποφασίσει αυτή τη φορά να πάνε μαζί στη Γερμανία. «Η κόρη μου είχε δύο μήνες στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζει ελληνικά. Την φέραμε έδω γιατί είχαμε κανονίσει να φύγουμε για Βερολίνο», λέει η Ντιμιτρίνα.

Στις 20 Μαρτίου η Ντιμιτρίνα μαζί με μια φίλη της από τη Ρουμανία θα ταξιδέψει στο Βερολίνο. Εκεί θα παραμείνει για περισσότερο από ένα μήνα, και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 21 Απρίλιου. «Πήγα για να κανονίσω όλες τις εκκρεμότητες, αλλά και για να πάρω χρήματα από κάποιους φίλους οι οποίοι στήριξαν οικονομικά έμενα και το Σάββα όσο καιρό ήμασταν άνεργοι. Με τα χρήματα αυτά θα εκδίδαμε τα εισιτήρια και θα περνάγαμε το πρωτο χρονικό διατημα στο Βερολίνο. Μιλούσα συχνά με το Σάββα στο τηλέφωνο. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στις 20 Απριλίου. Μου είπε να επιστρέψω γρήγορα πίσω. Τον ρώτησα για την Αννυ και πήρα την απάντηση ότι πρέπει να επιστρέψω γρήγορα πίσω κι ότι θα μου τα πει όλα από κοντά. Ανησύχησα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που είχε γίνει», λέει.

Την επόμενη ημέρα η Ντιμιτρίνα φτάνει στην Αθήνα. Ο Σάββας της αναφέρει ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί από το πρωινό της 19ης Απριλίου. «Την Αννυ την άφησα στην μητέρα του Σάββα. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στο σπίτι μόνη της μαζί με το Σάββα. Έπαιρνε ναρκωτικά και δεν μπορούσα να του έχω εμπιστοσύνη. Οπως μου είπε το παιδί εξαφανίστηκε το πρωί της 19ης Απριλίου μαζι με το σκυλάκι που έχουμε». Αμέσως βγήκε στο δρόμο. Είδε έξω από την εξόπορτα της πολυκατοικίας το σκυλάκι αλλά η Αννυ δεν ήταν πουθενά. Έψαξε παντού αλλά δεν την βρήκε. «Αμέσως πήγα στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Αρχικά κατέθεσα ότι την είχα αφήσει σε μια φίλη μου. Επρεπε όμως από την πρώτη στιγμή να πω την αλήθεια. Ηθελα όμως να καλύψω το Σάββα, καθώς νόμιζα ότι η Αννυ θα βρεθεί σύντομα. Ο Σάββας έχει συλληφθεί τρείς φόρες στο παρελθόν για ναρκωτικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήγε αμέσως ο ίδιος στην αστυνομία. Δεν έχει σκοτώσει ο Σάββας την Αννυ. Την αγαπάει. Ποτέ δεν θα μπορούσε να της κάνει κακό. Κι άλλες φορές έχουν μείνει μόνοι οι δύο τους» ισχυρίζεται η Ντιμιτρίνα και σε ερώτηση μας αν ο Σάββας μπορεί να έκανε χρήση ναρκωτικών και υπό από την επήρειά τους να έκανε κακό στο παιδί η ίδια απαντάει: «Τον ρώτησα πολλές φορές. Ακόμα και όταν μας κρατούσαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ζήτησα από τους αστυνομικούς να τον φέρουν μπροστά μου προκειμένου να μου πει αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Μου το αρνήθηκε και τον πιστεύω, παρότι οι αστυνομικοί που ήρθαν στο σπίτι που μένουμε προκειμένου να πάρουν DNA τον ρωτούσαν συνέχεια γιατί σκότωσε το παιδί».

Ο μυστηριώδης Γερμανός και η παράνομη υιοθεσία

Οι αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει το ζευγάρι, καθώς οι δύο τους άλλαξαν πολλές φορές τις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς, κάνει τους άνδρες της ΕΛΑΣ να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και να εξετάζουν ιδιαίτερα δύο σενάρια. Το πρώτο από αυτά αν το παιδί έχασε τη ζωή του και κάτω από ποιες συνθήκες, το χρονικό διάστημα που ήταν μαζί με τον πατερα του, και το δεύτερο η πώληση του. Το γεγονός που οδηγεί στη δεύτερη εκδοχή τους αστυνομικούς είναι ότι κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι που διέμεναν εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν, εντοπίστηκαν τέσσερις χιλιάδες ευρώ, αλλά και το ταξίδι στη Βουλγαρία. Η Ντιμιτρίνα δίνει τη δίκη της απάντηση για το χρηματικό ποσό. «Τα χρήματα αυτά τα έφερα εγώ από τη Γερμανία. Μου τα έδωσε κάποιος φίλος μου που μένει εκεί. Ηταν ο βασικότερος λόγος που ταξίδεψα στο Βερολίνο. Με αυτά τα λέφτα θα έβγαζα εισιτήρια για μένα το Σάββα την Αννυ και θα καλύπταμε και πρώτα μας έξοδα όταν θα φτάναμε στο Βερολίνο. Οταν βρήκαν οι αστυνομικοί τα 4000 ευρώ αμέσως μου είπαν σε ποιον πούλησα το παιδί. Τους εξήγησα ότι μου τα έδωσε ο γερμανός φίλος μου. Δεν με πίστεψαν. Μίλησαν μαζί του στο τηλέφωνο και τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενα μου, ωστόσο ακόμα δεν μου έχουν επιστρέψει τα λεφτά» μας λέει η ίδια ενώ για τις μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας στη όδο Μιχαήλ Βόδα, που αναφέρουν ότι η Ντιμιτρίνα τσακώνονταν συχνά με το Σάββα, λέει «Καυγαδίζαμε όπως όλα τα ζευγάρια. Δεν μας έκαναν ποτέ παρατήρηση, ούτε έφεραν την αστυνομία».

Η φωτογραφία και οι έρευνες

Οσον αφορά τη φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί και στην οποία απεικονίζεται μια γυναίκα να κρατάει ένα μικρό κοριτσάκι την ώρα που σταματάει μπροστά τους ένα ταξί στην περιοχή του Πειραιά η Ντιμιτρίνα αναφέρει: «Είμαι 90% σίγουρη ότι είναι η Αννυ. Το ίδιο λένε ο Σάββας, η μητέρα του αλλά κι άλλο ένα ατομο που ήρθε να καταθέσει. Δεν σκότωσε ο Σάββας το παιδί ούτε το πουλήσαμε σε κάποιο ζευγάρι. Την Αννυ την έχουν κλέψει. Αργά η γρήγορα η αστυνομία θα βρει την Αννυ».

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook