Απλή «σύσταση» έκανε η βουλή στον Λαγό για τις απειλές στην Κανέλλη

απλή-σύσταση-έκανε-η-βουλή-στον-λαγό-247688

lagos-giannis-epitropiΜε μια εβδομάδα καθυστέρηση η Βουλή καταδίκασε τους τραμπουκισμούς Λαγού εναντίον της Λιάνας Κανέλλη. Η επιτροπή δεοντολογίας που συνεδρίασε σήμερα για το θέμα αυτό εξέδωσε μια ανακοίνωση καταδίκης, ενώ απορρίφθηκε πρόταση για λήψη πειθαρχικών μέτρων κατά του χρυσαυγίτη βουλευτή.

«Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας καταδικάζει την προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του υπόδικου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και των απειλών που εκτόξευσε κατά της Βουλευτού Λιάνας Κανέλλη», αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής κλείνοντας επί της ουσίας το ζήτημα.

Η πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ για λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του Γιάννη Λαγού, που προβλέπουν από ανάκληση στην τάξη και στέρηση λόγου μέχρι και κρατήσεις μέρους της βουλευτικής αποζημίωσης και στηρίχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τους συναδέλφους της Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Μιχάλη Κριτσωτάκη, απορρίφθηκε από τους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.

Η Λιάνα Κανέλλη αρνήθηκε να παραστεί στη συνεδρίαση και την εκπροσώπησε ο Γιάννης Λαμπρούλης που ζήτησε πολιτική καταδίκη της συμπεριφοράς Λαγού, που στήριξαν όλα τα κόμματα.

Ο Γιάννης Λαγός που ήταν παρών επέμεινε στη θέση που είχε διατυπώσει και την περασμένη εβδομάδα πως οι φράσεις προς τη Λιάνα Κανέλλη «να δεις πως θα φύγεις…», είχαν …νομικό υπόβαθρο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook