Απαγωγή 4χρονης: Η Marie-Eleni με τον πατέρα της σε σκάφος στην Τουρκία υπό παρακολούθηση

απαγωγή-4χρονης-η-marie-eleni-με-τον-πατέρα-της-σ-563325

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες αναμεταδίδουμε με πάσα επιφύλαξη, κάνουν λόγο για εντοπισμό της μικρής Marie-Eleni και του πατέρα της στο λιμάνι της Αττάλειας και εντός ενός σκάφους αναψυχής, ενώ αναφέρεται πως ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Κραν Μοντανά στις συνομιλίες για το Κυπριακό ενημέρωσε σχετικά και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη!

Σε σκάφος στην Ατάλλεια αναφέρεται πως έχει εντοπιστεί η 4χρονη απαχθείσα από τον 49χρονο πατέρα της Νορβηγό υπήκοο, Torkel Grimsrud. Μάλιστα οι δύο τους φέρεται να έχουν εδώ και καιρό τεθεί υπό συνεχή παρακολούθηση από τις τουρκικές Αρχές, χωρίς όμως, για ανεξήγητους λόγους να προβαίνουν σε σύλληψη του πατέρα, ωστόσο τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα offsite.com.cy, που αναπαραγάγει την αποκάλυψη της εφημερίδας, ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προέβη σε επισταμένη ενημέρωση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό στο Crans Montana.

Πηγή: newsit.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook