Απίστευτο video: Οι Δανοί ζητούν βοήθεια από τους Έλληνες!

Μια καταπληκτική καμπάνια με πολύ χιούμορ κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Internet, στην οποία Δανοί τουρίστες ζητούν από τους Έλληνες να τους βοηθήσουν και να τους προστατέψουν από τον καυτό, ελληνικό ήλιο!
Μπορεί οι Βορειοευρωπαίοι να μην φημίζονται για το χιούμορ τους, ωστόσο ένα εκπληκτικό βίντεο 153 δευτερολέπτων έρχεται να γκρεμίσει όλα τα στερεότυπα!
Συγκεκριμένα απελπισμένοι τουρίστες από τη Δανία απευθύνουν έκκληση προς τους Έλληνες να τους βοηθήσουν ώστε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας, να μην καίγονται από τον ήλιο.
«Αξιοσέβαστοι ‘Ελληνες… Αγαπάμε την πατρίδα σας αλλά … υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα…. Γι’ αυτό με σεβασμό ζητάμε την υποστήριξή σας: Βοηθήστε ένα Δανό στον ήλιο…».

«Κάθε χρόνο, χιλιάδες Δανοί ταξιδεύουν σε ηλιόλουστους προορισμούς για διακοπές. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στο σπίτι με ένα ηλιακό έγκαυμα. Τα ηλιακά εγκαύματα είναι επώδυνα βραχυπρόθεσμα και αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος σε μακροπρόθεσμη βάση. Το παρόν είναι μια έκκληση για βοήθεια. Μπορείτε να βοηθήσετε την δανέζικη Εκστρατεία Sun Safety στην πρόληψη εγκαυμάτων και θανατηφόρου καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντάς τους Δανούς την σκιά, το καπέλο και το αντηλιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας.

Εγγραφείτε τώρα για να βοηθήσετε έναν Δανό στο helpadane.com

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ