Απίστευτο: Mητέρα ευχαριστεί τους ανθρώπους που απήγαγαν το παιδί της!

απίστευτο-mητέρα-ευχαριστεί-τους-ανθρ-222035

ResizerΜια μητέρα επανενώθηκε με την κόρη της, 18 ολόκληρα χρόνια αφότου την άρπαξαν μέσα από τα χέρια της στο νοσοκομείο που τη γέννησε. Το απίστευτο της υπόθεσης, όμως, είναι πως η ίδια σήμερα ευχαριστεί τους απαγωγείς, επειδή όπως λέει «της πρόσφεραν μια καλή ζωή».

Η Σελέστ Νερς βρισκόταν στο κρεβάτι της, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου στο Κέιπ Τάουν, έχοντας μόλις φέρει στον κόσμο την κόρη της Ζέφανυ. Το τριών ημερών μωρό απήχθη από την αγκαλιά της από μια γυναίκα μεταμφιεσμένη σε νοσοκόμα το 1997.

Η ιστορία του πως η Ζέφανυ επανενώθηκε με τους βιολογικούς της γονείς, έχει όλα τα στοιχεία χολιγουντιανής ταινίας: Επί σχεδόν 18 χρόνια, η νεαρή κοπέλα ζούσε μερικούς μόλις δρόμους μακριά από τους βιολογικούς της γονείς, οι οποίοι ποτέ δεν έχασαν την ελπίδα ότι θα την ξαναβρούν. Μάλιστα, η δεύτερη κόρη της Σελέστ, Κάσιντυ πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τη Ζεφύρα! Τα δύο κορίτσια ήρθαν σύντομα πολύ κοντά, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι αδερφές!

Όταν οι γονείς είδαν τη Ζεφύρα, αναγνώρισαν αμέσως σε αυτή την χαμένη τους κόρη. Άρχισαν έρευνα για το κορίτσι και πριν από μερικές μέρες τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους!

Σε συνέντευξή της, η 37χρονη Σελέστ εξηγεί σήμερα πως όχι μόνο έχει συγχωρήσει τη γυναίκα που έκλεψε το παιδί της, αλλά την ευχαριστεί και από πάνω γιατί έκανε σπουδαία δουλειά και τη μεγάλωσε σωστά!

«Η Ζέφανυ αγαπάει πολύ αυτή τη γυναίκα, ήταν καλή μητέρα για εκείνη. Αυτό που έκανε ήταν μεγάλο λάθος, ζούσαν ένα ψέμα τα τελευταία 17 χρόνια, αλλά την έχω συγχωρήσει εδώ και κάποιο καιρό», λέει η Σελέστ και καταλήγει: «έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Η απαγωγέας, η οποία κράτησε μυστική την αλήθεια ακόμα και από τον άντρα της, αναμένεται να εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μωρό της γεννήθηκε νεκρό και έτσι προέβη στην απαγωγή.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook