Απίστευτο… Σκύλος περιμένει να… εξεταστεί στο Νοσοκομείο Χανίων | Photos

απίστευτο-σκύλος-περιμένει-να-εξετ-512946

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν χωρεί ιδιαίτερου σχολιασμού.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Για να μην μας πιάσει η απογοήτευση για τον βαθμό αδιαφορίας και ωχαδερφισμού που πλέον μας χαρακτηρίζει ας το δούμε λοιπόν το θέμα με μια δόση αστεϊσμού.skylos_nosokomeioΑς υποθέσουμε έτσι, πως το τετράποδο βρέθηκε εντός του Νοσοκομείου των Χανίων και συγκεκριμένα στην είσοδο από την πλευρά του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, γιατί έχριζε της άμεσης φροντίδας των γιατρών.

Ας του ευχηθούμε περαστικά…

Ευθύνη βέβαια για την εικονα αυτή, έχει αφενός η διοίκηση του Νοσοκομείου που ανέχεται την παρουσία τόσων αδέσποτων ζώων σε ένα ευαίσθητο χώρο, αλλά και όσοι την συγκεκριμένη στιγμή είδαν το ζώο και δεν το έβγαλαν έξω από το χώρο του ιδρύματος.

Αυτά και τέλος…

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, τονίζοντας ότι, ο μέχρι πρότινος αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ. Γιώργος Κουκλάκης, δεν έδωσε ποτέ καμιά απάντηση σε έγγραφο της διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, μέσω του οποίου καλούσε τον δήμο Χανίων να αναλάβει τις ευθύνες του «σχετικά με την περίθαλψη, σίτιση και απομάκρυνση –μέσω υιοθεσιών- των αδέσποτων από τους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.»

Τα παραπάνω επισημαίνονται σε απάντηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, σχετικά με δημοσίευμα του zarpanews.gr για σκυλί στους εσωτερικούς χώρους του ιδρύματος.

«Σε απάντηση του σημερινού δημοσιεύματος σας για την παρουσία αδέσποτων σκυλιών στον χώρο του Νοσοκομείου –για την αποκατάσταση της αλήθειας- σας απαντάμε ότι:

1)Η Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων δεν έχει σύμφωνα με το νόμο την ευθύνη για την απομάκρυνση των ζώων που κάποιοι ασυνείδητοι έχουν εγκαταλείψει στους χώρους του Νοσοκομείου.

2)Η Διοίκηση έχει απευθυνθεί στον Δήμο Χανίων που είναι σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία υπεύθυνος για την φροντίδα των αδέσποτων αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

3)Σε επιστολή του Διοικητή του Γ. Ν. Χανίων στις 08-02-2017 προς τον (τότε) αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Κουκλάκη, τονίζονταν ότι:

«Σας ενημερώνουμε ότι στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, έχει μαζευτεί ένας μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκυλιών, τα οποία ασυνείδητοι εγκατέλειψαν (και συνεχίζουν να εγκαταλείπουν).

Τα αδέσποτα αυτά αποτελούν κίνδυνο, τόσο για την Δημόσια Υγεία, όσο και για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών του νοσοκομείου.

Παράλληλα, τα μέλη του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου μας ενημέρωσαν ότι αδυνατούν πλέον να καλύψουν τα έξοδα για τη σίτιση και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως –στο πλαίσιο της υφιστάμενης νομοθεσίας- αναλάβετε τις ευθύνες σας σχετικά με την περίθαλψη, σίτιση και απομάκρυνση –μέσω υιοθεσιών- των αδέσποτων από τους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.»

zarpanews.gr

4 thoughts on “Απίστευτο… Σκύλος περιμένει να… εξεταστεί στο Νοσοκομείο Χανίων | Photos

  1. πλήρη αδιαφορίααα των εργαζομένων του νοσοκομειου απο την διοικηση μεχρι τον τελευταιο υπαλληλο…κριμα…οντως η πολιτεία εινα ανικανη στο να επανδρωσει και να συντηρησει ενα νοσοκομειο αλλα και οι εργαζομενοι του ,οχι βεβαια ολοι, ειναι κατι κοπρες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook