Απίστευτο περιστατικό: Δασκάλα πέταξε το φαγητό μαθητή στο πάτωμα για να τον τιμωρήσει!

απίστευτο-περιστατικό-δασκάλα-πέταξ-223622

dimotiko_sxoleioΔασκάλα βγαλμένη από τον Χίτσκοκ… Ένα απίστευτο περιστατικό ερευνά η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης. Σύμφωνα με καταγγελία, η δασκάλα Δημοτικού Σχολείου της Γαλατινής πέταξε στο πάτωμα το φαγητό μικρού μαθητή γιατί ήταν ζωηρός κι έβαλε τους συμμαθητές του να το πατάνε!

Την αναφορά έκανε γονιός μαθητή της Γ’ Δημοτικού στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης. Όπως υποστηρίζει, η εν λόγω δασκάλα φέρεται ότι πέταξε στο πάτωμα της τάξης το κολατσιό ενός «ατίθασου» μαθητή, προκειμένου μ’ αυτόν τον τρόπο να τον τιμωρήσει παραδειγματικά, διότι το παιδί είχε κάνει το ίδιο νωρίτερα με το σάντουιτς συμμαθητή του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, που εορταζόταν η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού!

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Γιάννης Γκαμπούρας, τόνισε πως έχει λάβει γνώση του περιστατικού και ο ίδιος έχει δώσει εντολή για άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον παππού του μικρού μαθητή, η δασκάλα υποχρέωσε όλα τα παιδιά να βγάλουν μέσα από την τσάντα το κολατσιό τους και να το πατήσουν. Ήδη η οικογένεια έχει εκφράσει την πρόθεσή της να καταθέσει ακόμη και μήνυση.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook