Απίστευτο: Δείτε το πεζοδρόμιο που «αναπνέει» | Video

Ένα βίντεο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου δημοσίευσε το CDS news και μετρά χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες. Πρόκειται για το πεζοδρόμιο που «αναπνέει», όπως το χαρακτηρίζει και η βρετανική Sun, και δείχνει ουσιαστικά το δάπεδο να σηκώνεται ρυθμικά κάθε φορά που το κύμα γλιστράει κάτω από την αποβάθρα. Το εν λόγω πεζοδρόμιο βρίσκεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο Cadimare της Ιταλίας.

Στο βίντεο αρχικά ακούγεται ο ήχος από το νερό και στη συνέχεια φαίνονται οι πλάκες που «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν». Πολλοί είναι οι χρήστες που σχολίασαν ότι πρόκειται βέβαια για το κύμα που προκαλεί υπόγεια το φαινόμενο, ενώ άλλοι δεν φαίνεται να… πείστηκαν, κάνοντας τα δικά τους σενάρια.

Η εξήγηση έρχεται και στα σχόλια, όπου αναφέρεται: «Είναι απλά το νερό που έρχεται από κάτω. Μπορείτε να το ακούσετε να έρχεται από την άλλη πλευρά, καθώς μπορείτε επίσης να δείτε μια βάρκα που φαίνεται στο βάθος. Αυτό που είναι τώρα ενδιαφέρον να εξεταστεί είναι η δομική ακεραιότητα διότι προφανώς φαίνεται ότι υπάρχει λάθος εφόσον η παλίρροια εκτοπίζει κάτι εκεί, είτε πρόκειται για την πίεση του αέρα ή του νερού».

Πηγή: in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤραυματισμένη μία Ελληνίδα στο δυστύχημα στην Ισπανία | Διήμερο πένθος στην Καταλονία | Photos
Επόμενο άρθροΧανιά | Οι γαϊδουρίστας του Σαββατοκύριακου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ