Απίστευτο! Αμερικανοί πιστεύουν ότι η ταινία «Γκοτζίλα» βασίζεται σε αληθινή ιστορία | Video

απίστευτο-αμερικανοί-πιστεύουν-ότι-η-146895

Η νέα βερσιόν της ταινίας Γκοτζίλα έχει σπάσει τα ταμεία στις ΗΠΑ με 93 εκατ. δολάρια σε ένα Σαββατοκύριακο! Σίγουρα ο κόσμος έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις ταινίες δράσης οι οποίες περιλαμβάνουν τεράστια τέρατα που στόχο έχουν να καταστρέψουν τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις. Πόσοι όμως πιστεύουν ότι ένα τέτοιο πλάσμα μπορεί να είναι αληθινό;

godgillaΠολλοί είναι η απάντηση, όσο κι αν ξενίζει. Με αφορμή την επιτυχία του Γκοτζίλα, ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ έστειλε μια δημοσιογράφο στους δρόμους του Λος Άντζελες για να ρωτήσει τους περαστικούς «αν είναι σωστό να προσπαθεί το Χόλιγουντ να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας για ψυχαγωγία ένα πραγματικό συμβάν, όπως η επίθεση ενός τεράστιου ερπετού, που συνέβη στο Τόκιο το 1954 και κόστισε τις ζωές 100 χιλιάδων ανθρώπων».

« Όχι δεν είναι σωστό, δεν πρέπει να παίζουμε με τον πόνο των οικογενειών αυτών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους» είναι το γενικό νόημα των απαντήσεων, χωρίς να υπάρξει καμία ένσταση! Κάποιος μάλιστα άρχισε να μιλάει για τα μεγάλα μσυτήρια της θάλασσας με το τέρας του Λοχ Νες και τον… Μπίγκφουτ, ενώ μια γυναίκα τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ότι είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του έθνους σε ερώτηση αν συμφωνεί με την απόφαση του Κονγκρέσου να ξοδέψει 600 εκατ. δολάρια για «αντιερπετικά» συστήματα στα πλοία των ΗΠΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook