Απίστευτο! Έστειλαν «πακέτο» στα ΕΛΤΑ τα 8 μισοπεθαμένα κουταβάκια!

scan_pic0033__mainΜια οδυνηρή έκπληξη περίμενε τις προηγούμενες ημέρες τα κεντρικά πρακτορεία διανομής των ΕΛΤΑ στην Αθήνα όταν άνοιξαν το φορτηγό που έφτασε από το Ηράκλειο στην πρωτεύουσα και είδαν ένα περίεργο ‘δέμα’! Μέσα ήταν πεταμένα 8 σκυλάκια μισοπεθαμένα και η μητέρα τους, επίσης, σε κακή κατάσταση! Το ασυνήθιστο ‘πακέτο’ σόκαρε τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ στην Αθήνα που στην αρχή σκέφτηκαν ότι μπήκαν μόνα τους και προσπάθησαν να τα σώσουν…

Ωστόσο, έτσι όπως έγινε το περιστατικό κατέληξαν μάλλον στο συμπέρασμα ότι…κάποιο ανθρώπινο χέρι έβαλε μέσα στο κλειστό φορτηγό τα σκυλάκια και ‘άναψαν’ τα τηλέφωνα μεταξύ Κρήτης και Αθήνας!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του cretalive, επρόκειτο για 8 κουταβάκια που είχε γεννήσει μια σκύλα στον ακάλυπτο χώρο των ΕΛΤΑ στη Βιομηχανική Περιοχή. Η σκυλίτσα είχε βρει ένα ήσυχο χώρο κάτω από μία βουκαμβίλια και τα είχε γεννήσει. Ήταν μερικών ημερών και ακόμη τυφλά. Μάλιστα κάποιοι ζωόφιλοι υπάλληλοι της πήγαιναν φαγητό για να αντέξει να τα ταϊζει…

Δευτέρα ή Τρίτη βράδυ όμως, κάποιο χέρι πρέπει να τα…άρπαξε από εκεί και να τα έβαλε μέσα στο φορτηγό που θα πήγαινε τα δέματα και την αλληλογραφία στην Αθήνα.

«Εμείς το μάθαμε από την Αθήνα. Τα είχαμε χάσει τα σκυλάκια και δεν ξέραμε τι έγιναν. Σίγουρα δεν μπήκαν μόνα τους στο φορτηγό. Δεν γινόταν να μπουν. Αυτά ήταν ακόμη τυφλά. Κάποιο ‘κακό’ χέρι έκανε την αποτρόπαια αυτή πράξη…» είπε στο cretalive άνθρωπος που ξέρει καλά τι έγινε..

Ο προϊστάμενος έχει ξεκινήσει ΕΔΕ , αλλά είναι μάλλον δύσκολο να καταλήξει κάπου εκτός και αν μιλήσουν ορισμένοι…

Πηγή: cretalive

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΓκάλοπ-σοκ: Στο 18% η Χρυσή Αυγή
Επόμενο άρθροΘα καούμε | Έρχεται κύμα καύσωνα | Οδηγίες προς ναυτιλλομένους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ