Απίστευτος βιασμός Τουρκοκύπριου με… τανάλια και ρόπαλο του μπέιζμπολ!

απίστευτος-βιασμός-τουρκοκύπριου-με823-262369

Στην αστυνομία κατέφυγε για να καταγγείλει το βιασμό του με ρόπαλο του μπέιζμπολ και με μια τανάλια (!) από τον εξάδελφο της γυναίκας του και σύζυγο της ερωμένης του, ένας 51χρονος Τουρκοκύπριος τραπεζίτης, που ζει στην Αμμόχωστο.

Τα τελευταία χρόνια ο 51χρονος, ενώ είναι παντρεμένος, διατηρούσε κρυφό ερωτικό δεσμό με την 30χρονη Rahme C., σύζυγο του εξάδελφου της γυναίκας του, του 38χρονου Omer C.

O απατημένος σύζυγος ανακάλυψε την παράνομη σχέση των δύο εραστών τον περασμένο Ιανουάριο και, με την απειλή όπλου, ζήτησε από τον εραστή της συζύγου του το ποσόν των 27.000 τουρκικών λιρών και του ανέφερε, ότι, αν δεν έπαιρνε τα χρήματα, θα μιλούσε στην οικογένειά του.

Το ζευγάρι Omer C. και Rahme C. αποφάσισε να στήσει παγίδα στον εραστή της Rahme, για να εξασφαλίσει ότι θα του αποσπά χρήματα επ’ αόριστον…

Στις 20 Ιουνίου η 30χρονη γυναίκα ζήτησε από τον τραπεζίτη να συναντηθούν έξω από εκκλησία των Αρμενίων, σε χωριό κοντά στην Αμμόχωστο. Ο 51χρονος, όπως αργότερα δήλωσε στην αστυνομία, νόμιζε ότι θα συμφιλιωνόταν με την ερωμένη του και έσπευσε να την συναντήσει.

Όταν οι δύο παράνομοι εραστές βρέθηκαν στην τοποθεσία της συνάντησης, ο σύζυγος της Rahme πετάχτηκε από το πορτ-μπαγκάζ  του αυτοκινήτου της συζύγου του και, απειλώντας με όπλο τον 51χρονο, τον ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα του!

Ο 38χρονος σύζυγος έδεσε με σχοινί τον τραπεζίτη και τον βίασε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και με μια τανάλια. Η σύζυγος του βιαστή και ερωμένη του θύματος κατέγραφε με το κινητό της το περιστατικό.

Το ζευγάρι εκβίασε τον 51χρονο Τουρκοκύπριο, ότι θα παραδώσει το βίντεο στη σύζυγο και στην κόρη του, αν αυτός δεν συνεχίσει να τους δίνει χρήματα.

Ο 51χρονος κατήγγειλε το βιασμό του στην αστυνομία και παράλληλα, προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση, που επιβεβαιώνει ότι υπήρξε θύμα βιασμού.

Το ζευγάρι των εκβιαστών αναμένεται να συλληφθεί μετά την έκδοση της ιατρικής γνωμάτευσης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook