Απίστευτη φωτογραφία: Κεραυνός χτυπά την ώρα που ποζάρουν!

απίστευτη-φωτογραφία-κεραυνός-χτυπά-162554

keravnos1Μία απίστευτη στιγμή απαθανάτισε στον φακό η φωτογράφος Elizabeth van der Bij. Την ώρα που τραβούσε φωτογραφίες ένα ζευγάρι που είχε μόλις αρραβωνιαστεί μία ξαφνική κακοκαιρία της χάρισε ένα εξαιρετικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Η Elizabeth van der Bij κατάφερε να τραβήξει τη στιγμή που ένας κεραυνός φαίνεται να χτυπά την ομπρέλα του ζευγαριού και η φωτογραφία της έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Όλα έγιναν όταν λίγο μετά την άφιξή τους στο γήπεδο Έντμοντον στην Αλμπέρτα του Καναδά, όπου επρόκειτο να κάνουν τη φωτογράφηση, ο ουρανός ξαφνικά μαύρισε και ο άνεμος άρχισε να φυσά δυνατά.

gamos_keraunosΣτην αρχή όλοι νόμιζαν ότι απλώς θα έπεφτε λίγη βροχή και έτσι χρησιμοποίησαν μία ομπρέλα για να τραβήξουν μερικά πλάνα. Στη συνέχεια, η Van der Bij είδε τον κεραυνό να χτυπάει σε κοντινή απόσταση και αφού τράβηξε γρήγορα κάποιες φωτογραφίες όλοι έτρεξαν πίσω προς τα αυτοκίνητά τους, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση. Όταν είδε με την ηρεμία της όλο το υλικό, ανακάλυψε και αυτήν με τον κεραυνό, η οποία, όπως λέει είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχει τραβήξει ποτέ.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook