Απίστευτη τιμωρία: Έβαλε το γιο του να σπάσει το Xbox του γιατί πήρε κακούς βαθμούς | Video

απίστευτη-τιμωρία-έβαλε-το-γιο-του-να-σ-249398

xbox708_0Ενα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με έναν πατέρα που ανάγκασε το γιο του να σπάσει το xBox του με μία βαριοπούλα επειδή πήρε κακούς βαθμούς στο σχολείο.

Το αγόρι, που ονομάζεται Τζέισον, είχε 3 εβδομάδες περιθώριο να βελτιώσει τους βαθμούς του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το τίμημα ήταν βαρύ.

Στο βίντεο ο Τζέισον λέει: «Δεν είναι δικό μου λάθος» και «μισώ τη ζωή μου», πριν χτυπήσει με το σφυρί μία λευκή κονσόλα Xbox 360.

Αφού έσπασε την κονσόλα, ο πατέρας του τον διέταξε να κάνει το ίδιο με ένα Xbox One. Το αγόρι αρνήθηκε και πέταξε τη βαριοπούλα στο έδαφος. Οταν ο πατέρας του φώναξε σε αυτόν να πάρει το σφυρί και να τελειώσει τη δουλειά, ο Τζέισον στάθηκε δίπλα από την κονσόλα και έκλαψε.

Ο πατέρας του χρησιμοποίησε άσχημη γλώσσα και, στη συνέχεια, είπε, «Θα το κάνεις ή να το κάνω εγώ;»

Το βίντεο τελειώνει με τον Τζέισον να κρατάει το σφυρί κοιτάζοντας το έδαφος, αλλά η δεύτερη κονσόλα είναι ακόμα άθικτη.

Πολλοί σχολιαστές έχουν επαινέσει τον πατέρα για την αυστηρή προσέγγιση του, ενώ άλλοι τον έχουν επικρίνει που περίμενε τρεις εβδομάδες πριν κάνει κάτι για τους βαθμούς του γιου του.

Οπως εξηγεί η ψυχολόγος Λάουρα Μαρκαμ «Οι κατηγορίες δεν έπρεπε να ξεκινήσουν αφού πήρε τους βαθμούς και 3 βδομάδες δεν είναι αρκετές για να τους διορθώσει. Κάνοντας το παιδί σας να υποφέρει θα γυρίσει μπούμερανγκ μετά. Δεν πρόκειται να αρχίσει ξαφνικά τη μελέτη, αν κανείς δεν τον βοηθάει να το κάνει»

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook