Απέβαλε η Κέιτ | Το δικό της δράμα ζει η δούκισσα του Κέμπριτζ

kateΈγκυος στο δεύτερο παιδί της φημολογείται ότι ήταν η Kate Middleton, όπως η παιδική της φίλη Jessica Hay διέρρευσε στον αυστραλιανό Τύπο. 

Τους τελευταίους μήνες τα μέσα ενημέρωσηςδιέδιδαν την είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ωστόσο, όπως το περιοδικό Globe δημοσιεύει στην έκδοση της 4ης Αυγούστου, ένα πρωινό του Ιουλίου η Kate ξύπνησε με έντονη αδιαθεσία.

Θεώρησε αρχικά πως επρόκειτο για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης, από τις οποίες υπέφερε και όταν ήταν έγκυος στον γιο της πρίγκιπα George. Σύμφωνα με το περιοδικό η Δούκισσα απέβαλε, κάτι που τη συνέθλιψε ψυχολογικά κι επηρέασε και τον σύζυγό της πρίγκιπα William αλλά και τον κουνιάδο της πρίγκιπα Harry. Το πριγκιπικό ζεύγος δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση είτε της εγκυμοσύνης είτε της αποβολής, αλλά, σύμφωνα με πηγές του πειρβάλλοντός τους, ο William είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός στη σύζυγό του και την παρηγορεί, ενώ και η ίδια επιμένει ότι θα προσπαθήσουν ξανά και σύντομα για το δεύτερο παιδί τους.

Πηγή: real.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ