ΑΟ Κύδων: Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων στα τμήματα της Γυμναστικής

αο-κύδων-έναρξη-εγγραφών-και-προπονήσ-578249

Τέλος οι διακοπές για τα τμήματα της Γυμναστικής του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα της Ενόργανης, της Ακροβατικής, του Τραμπολίνο και της Γενικής γυμναστικής-Γυμναστική για όλους. Καθημερινά και ώρες από τις 17:30- 19:30 στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδισού στο γκισέ του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ θα μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε για τα αθλήματα του τμήματος και τα ωράρια των προπονήσεων.

Τα αγωνιστικά τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους καθώς το τμήμα της ενόργανης άρχισε τις προπονήσεις από τις 16 Αυγούστου ενώ η ακροβατική από τις 21 Αυγούστου.

Η Γυμναστική αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Ο Α.Ο.ΚΥΔΩΝ θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα επαρχιακά σωματεία μιας και είναι ένα από τα λίγα Πανελληνίως και το μόνο στην Κρήτη που καλλιεργεί τόσο την Ενόργανη γυμναστική σε αγωνιστικό επίπεδο ,όπου και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, όσο και σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού, ενώ έχει μπει δυναμικά και στον χώρο του αγωνιστικού Τραμπολίνο και της αγωνιστικής Ακροβατικής Γυμναστικής δίνοντας βροντερό παρών στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και έχουν μπει οι βάσεις για να πρωταγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας και σε αυτά τα αθλήματα στο άμεσο μέλλον.

Σε επίπεδο ακαδημιών οι εξειδικευμένοι προπονητές του τμήματος με ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μαθαίνουν τα μυστικά των αθλημάτων της γυμναστικής μέσα από δραστηριότητες παιγνιώδους μορφής. Ενώ παράλληλα καλλιεργούν και βελτιώνουν βασικές δεξιότητες όπως η δύναμη , η ταχύτητα, η ευλυγισία, η νευρομυϊκή συναρμογή, η αίσθηση του σώματος στο χώρο και η ισορροπία. Όλα αυτά στην αίθουσα της Ενόργανης Γυμναστικής στο κλειστό Γυμναστήριο του κλαδισού που είναι ο μόνος χώρος στην πόλη εξοπλισμένος με τα κατάλληλα όργανα για την ασφαλή εκγύμναση των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Κύδων: 28210 45000

κα. Χρυσούλα: 6944681517

κα Μαρία: 6974427175

κος Θωμάς: 6942254123

κα Κατερίνα: 6940252446

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook