Αντί για γράμματα, ο ταχυδρόμος μετέφερε για χρόνια κοκαΐνη

αντί-για-γράμματα-ο-ταχυδρόμος-μετέφε-603265

Τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν εφεύρει τους πιο παράξενους τρόπους για να καταφέρουν να περάσουν τα προϊόντα τους στην αγορά. Από σώματα ανθρώπων που γίνονται «βαλίτσες» μέχρι ειδικά δρομολόγια με ιδιωτικά τζετ που ακολουθούν δρομολόγια μέσα από ζούγκλες και μυστικά αεροδρόμια.

Επειδή ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι αντιναρκωτικές επιχειρήσεις έχουν αναβαθμιστεί τεχνολογικά οι ναρκέμποροι έχουν επιστρέψει σε πιο πατροπαράδοτες μεθόδους. Βρίσκοντας φτωχούς ανθρώπους οι οποίοι είναι αφενός αναλώσιμοι αφετέρου σε πόστα κλειδιά για τις δουλειές τους.

Έτσι λοιπόν τα τελευταία 5 χρόνια ένας ταχυδρόμος από το Μπρούκλιν μαζί με την αλληλογραφία παρέδιδε και πακέτα με κοκαΐνη τα οποία του απέφεραν από 1.000 έως 5.000 δολάρια την εβδομάδα.

Μετά από μία επιχείρηση της αστυνομίας η οποία είχε βρει σημεία κλειδιά της αλυσίδας στη διακίνηση των δεμάτων έφτασε και στον Ζερμέν Σάντιφερ ο οποίος αποδείχτηκε πως είχε μεταφέρει με το φορτηγάκι του πάνω από 150 κιλά κοκαΐνης. Κάτι που του κόστισε εν τέλει 5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και μακριά από την οικογένειά του.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook