Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κατσιαντώνης – Η επιστολή του στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων – Λεβέντης: Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η αχαριστία

ανεξαρτητοποιήθηκε-ο-κατσιαντώνης-682393

Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο πολιτευτής Λάρισας θα διατηρήσει την έδρα του ως ανεξάρτητος, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Τις προθέσεις του γνωστοποίησε, μάλιστα, με σχετική επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση.

Ο ίδιος απέστειλε κείμενο και στον Βασίλη Λεβέντη, όπου εξηγεί τους λόγους της κίνησής του:

«Η αναχρονιστικότητα και η έλλειψη συλλογικότητας, έφεραν την Ένωση Κεντρώων στη σημερινή κατάσταση, με την εκλογική βάση να έχει γυρίσει την πλάτη απογοητευμένη από την αδυναμία ανταπόκρισης στις ανάγκες της».

«Τα παραπάνω ακριβώς αίτια είναι αυτά που υπαγόρευσαν και την απόφασή μου να πορευτώ, στο εξής, ως ανεξάρτητος βουλευτής, πιστεύοντας ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα εξακολουθήσω να τιμώ την ψήφο των πολιτών που θέλουν να προχωρήσει η χώρα μπροστά, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, αλλά με νέες ιδέες, νέους ανθρώπους και προοπτικές για το μέλλον της», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστήριξε, νωρίτερα, ο κ. Κατσαντώνης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο βουλευτής απάντησε αρνητικά και επανέλαβε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Βασίλη Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε πως το μεγαλύτερο έγκλημα ενός ανθρώπου είναι η αχαριστία, ο κ. Κατσιαντώνης βγήκε βουλευτής με την κατάθεση ενός παραβόλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη παραμένει με 6 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι πλέον αριθμούν τους επτά.

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook