Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης: «Μίλησε» το GPS στο ταξί του πατέρα | Video

ανατροπή-στην-υπόθεση-της-δολοφονίας-602013

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών προέκυψαν, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο συνήγορος του πατέρα της νεκρής, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μετέβη το βράδυ της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται ο πελάτης του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στα ΜΜΕ υπογράμμισε ότι «κατ’εντολή του πατέρα της άτυχης κοπέλας δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο πατέρας ήταν πράγματι σε σοκ, δεν είπε ψέματα. Μπορεί να φαίνεται τραγική σύμπτωση αλλά πράγματι πέρασε από το Β’ Νεκροταφείο».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πλέον η αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία της ακριβούς διαδρομής που έκανε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λύτρας δήλωσε ότι «όταν πέρασε λοιπόν, πράγματι πήρε κάποιον άνθρωπο. Τον πήρε από το νεκροταφείο και τον μετέφερε στον Λόφο Σκουζέ. Γνωρίζουμε και τη διεύθυνση. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του ταξί είχε δύο οδηγούς στο ταξί. Μπορούσε λοιπόν ανά πάσα στιγμή να βλέπει τη διαδρομή που έκανε το ταξί.

Ο πατέρας λοιπόν, είπε όλη την αλήθεια. Παρέλαβε λοιπόν το ταξί από τον άλλο οδηγό στις 16:55, από τον Κολωνό. Άρα δεν συμπίπτει με την ώρα του εγκλήματος. Πέρασε Ζωγράφου, Καισαριανή, Κέντρο, στις 19:30 πήγε στην Ευελπίδων, στις 20:10 πήγε Κολωνάκι-Μαρούσι, έκανε τη διαδρομή Κηφισίας, Σπύρου Λούη προς Περισσό και πήγε και παρέλαβε άνθρωπο από την είσοδο του Β’ Νεκροταφείου στις 20:56. Στο Β’ Νεκροταφείο πράγματι πήγε 8 ώρες αργότερα».

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους γιατί υπάρχει απόκλιση στην ώρα που κατέθεσε ο πατέρας στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, ο κ. Λύτρας απάντησε, αποδίδοντας την κατάσταση ψυχικής σύγχυσης στον πατέρα της αδικοχαμένης Δώρας: «Όλα αυτά τα υπονοούμενα που έχουν ειπωθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι όλες οι ώρες καταγεγραμμένες επακριβώς στο μηχάνημα της τηλεματικής».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 32χρονης είχε δηλώσει αρχικά ότι βρέθηκε στο Νεκροταφείο γύρω στις 6.30 το απόγευμα, δηλαδή περίπου μία ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.

Πηγή: enikos.gr, ANT1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook