Ανασκεύασε τις δηλώσεις του ο Χαϊκάλης

ανασκεύασε-τις-δηλώσεις-του-ο-χαϊκάλη-194167

xaikalisΑρνείται τώρα ο Παύλος Χαϊκάλης ότι συμμετείχε σε χρηματιστηριακές συναλλαγές, υποστηρίζοντας εξερχόμενος της αίθουσας όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ότι δάνεισε 5000 ευρώ στον κ.Αποστολόπουλο, προκειμένου να παίξει εκείνος στο χρηματιστήριο, γιατί είχε ένα χρηματιστηριακό πρότζεκτ της Deutche Bank.

«Θα μου ξοφλούσε το ποσό αυτό», είπε, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν πουθενά δικές του μετοχές, δεν έχει παίξει στο χρηματιστήριο, δεν έχει καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή και επιμένοντας ότι τα χρήματα που πήρε από τον ίδιο ήταν η τμηματική επιστροφή του ποσού που του είχε δανείσει και πως από αδυναμία να διαχειριστεί τον λόγο, είχε μιλήσει για το 10%. «Δεν υπάρχει κάτι με τόκο 10%», είπε, υποστηρίζοντας ότι αυτό που έκανε ο κ.Αποστολόπουλος ήταν να προσπαθεί να καταλάβει το μήκος της δικής του οικονομικής ευρωστίας ή όχι, αν υπήρχε πρόβλημα ή όχι για να το χρησιμοποιήσει, όπως το χρησιμοποίησε.

Όσο για την επιστροφή των χρημάτων που του είχε δανείσει, όπως υποστηρίζει, όταν του είπε κάποια στιγμή να του δώσει 2000 ευρώ, ο κ.Χαϊκάλης τον ρώτησε «τι είναι αυτά τα δύο χιλιάρικα» και πως τα παίρνει σαν αποπληρωμή μέρους του χρέους, όταν εκείνος επέμενε ότι αυτά ήταν για να έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο τράπεζας. Τη δεύτερη, δε, φορά, όπως είπε, δεν πήγε στο ραντεβού, αλλά του είπε ότι είχε πρόβλημα με τη δόση του δανείου και τον παρακάλεσε να βάλει 800 ευρώ στον λογαριασμό του γιατί «καιγόταν» και εκείνος πήγε και του έβαλε 2000 ευρώ ακόμα, τα οποία και η τράπεζα τα πήρε κατευθείαν για το δάνειο. Όταν λοιπόν τον ρώτησε –όπως λέει- γιατί το έκανε αυτό, του απάντησε ότι θα έχουν κουβέντες και εκεί είναι που άρχισε η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Κάποια στιγμή, μου παρουσιάζει και μου λέει είναι δύο τρία εκατομμύρια. Του λέω εγώ είμαι φίρμα, θα πάρω τέσσερα. Και γέλαγα, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα», είπε έξω από την επιτροπή ο κ.Χαϊκάλης, επαναλαμβάνοντας στην ουσία παλιότερες δηλώσεις του. «Είχαμε τελειώσει την ιστορία και πάνω εκεί έρχεται και μου λέει, «να σου πω, το πακέτο αυτό, αυτά είναι τα χρήματα εδώ πέρα»», είπε, επιμένοντας πως ο ίδιος του είπε ότι είναι γελοίος και πως θα έτρωγαν ξύλο, καλώντας τον να φύγουν, με εκείνον όμως να επιμένει ότι «υπάρχουν και άλλοι μέσα», υπονοώντας ίσως κάποιους βουλευτές των ΑΝΕΛ ή απλά επειδή ήθελε να δημιουργήσει κλίμα.

Κατά τον κ.Χαϊκάλη, ο κ.Αποστολόπουλος του είπε πως «αυτό είναι το πακέτο, τα 700 χιλιάρικα» καλώντας τον να βρει τρόπο τα υπόλοιπα να είναι «άσπρα», προτείνοντάς του μάλιστα να κάνει ένα θέατρο. Εκείνος ενημέρωσε τον πρόεδρο του κόμματός του στη συζήτηση που είχαν την επομένη και του είπε όταν γίνει η επόμενη συνάντηση να τον «γράψουν». «Πήγα λοιπόν στην όλη ιστορία, γράψαμε την κουβέντα και μου λέει τα χρήματα είναι αυτά», είπε, μπλέκοντας στην ιστορία και το Ποτάμι και άλλους βουλευτές. Ειδικά για το Ποτάμι και τον πρόεδρό του Σταύρο Θεοδωράκη, υποστήριξε πως του είπε ότι «τα παίρνει από παντού» και πως είναι ο πιο έξυπνος από όλους. «Μου λέει ο ένας παίρνει από εδώ λίγα, ο άλλος πάει από εδώ, πάει από εκεί, μου λέει ότι ο άξονας τρομοκρατίας που υπάρχει, ενός επιχειρηματία και ενός καταδίκου, θα ενεργήσει σύντομα», είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για ‘μούφα’, αφού δεν συνέβη τίποτα και δεν πιστεύει ότι θα συμβεί.

Ολοκληρώνοντας την συζήτησή του με τους δημοσιογράφους, ο κ.Χαϊκάλης, τους κάλεσε να βοηθήσουν όλοι ώστε να βγει το υλικό στη δημοσιότητα, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ζήτησε εκ νέου σήμερα την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του. «Το αν θα το κάνει η εισαγγελία είναι δικό της θέμα», είπε…

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook