Ανακούφιση στο χρέος Χανιώτη με απόφαση Ειρηνοδικείου

kouremaΣτο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνθηκε οφειλέτης, με περισσότερα τους ενός δανειακά προϊόντα και με οφειλή που ανέρχεται στο ποσό των 234.000,00 ευρώ και ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε από τους ίδιους, πέτυχε πολύ ευνοϊκή απόφαση υπέρ του.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Ο οφειλέτης, με τη συνδρομή των Νομικών Συμβούλων του Παραρτήματος, δυνάμει του από 11-4-2014 πρακτικού του Ειρηνοδικείου Χανίων, πέτυχε:

1. Την προσωρινή υπαγωγή τους στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως αυτός τροποποιήθηκε.

2. Αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος τους και διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας τους.

3. Απαγόρευση παρακράτησης οποιουδήποτε ποσού από τη σύνταξή του

4. Καταβολή του ποσού των 400 ευρώ μηνιαίως για μία τετραετία, συμμέτρως προς τις πιστώτριες τράπεζες.

5. Για τη διάσωση δε, της κύριας κατοικίας του, δίδεται τετραετής περίοδος χάριτος, με την παρέλευση της οποίας καλείται να καταβάλλει το ποσό των 400 ευρώ μηνιαίως, συμμέτρως προς τις πιστώτριες τράπεζες.

Καλούμε τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων καθημερινά”.

zarpa.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτο Ηράκλειο ο Δημήτρης Κουτσούμπας | Τη Δευτέρα η κεντρική συγκέντρωση
Επόμενο άρθροΚαλά τα νέα από την ΕΠΟ: Πήρε άδεια ο Πλατανιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ