Αλλαξο… συντροφιλίκια σε ξενοδοχείο στην Κρήτη | Οι swingers επιστρέφουν στο νησί

Οι swingers επέστρεψαν φέτος στην Κρήτη και ανταλλάσσουν συντρόφους σε ξενοδοχειακή μονάδα του Ηρακλείου, συκεκριμένα της Σταλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, 400 άτομα, ζευγάρια αλλά και singles, βρίσκονται σε ξενοδοχείο της Κρήτης, στο πλαίσιο swingers trip που διοργάνωσε το κλαμπ SDC της Ολλανδίας.

Η νέα αυτή ερωτική εμπειρία επί κρητικού εδάφους για τα μέλη του ολλανδικού club θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, και μάλιστα η κράτηση έχει γίνει με το σύστημα all inclusive.Στη διάρκεια των πέντε αυτών διανυκτερεύσεων, οι συμμετέχοντας θα απολαύσουν πέντε θεματικά πάρτι. Το πρώτο έχει τον εύγλωττο τίτλο «OPA Nights» παραπέμποντας προφανώς σε γλέντι αλλά ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι βραδιές «Ναύτες και σειρήνες», «Glow Nights» όπου οι συμμετέχοντας θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Για μια ακόμη φορά η πενθήμερη παραμονή των singers θεωρείται «τσουχτερή» αφού το απλό δίκλινο τιμάται 1.150 ευρώ και η σουίτα 1.850.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ