Αλεξάκης: Το SYN.KA είναι η αγαπημένη εταιρία καταναλωτών, προμηθευτών και… τραπεζών

αλεξάκης-το-syn-ka-είναι-η-αγαπημένη-εταιρί-690173
Ο Δημήτρης και ο Απόστολος Αλεξάκης στη Γενική Συνέλευση

Στις εκλογές του Συνεταιρισμού Καταναλωτών (ΣΥΝ.ΚΑ.) την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαΐου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκε σήμερα το πρωί μιλώντας στον SUPER FM 89,6 ο πρόεδρος, Απόστολος Αλεξάκης. Δικαίωμα για κατάθεση υποψηφιοτήτων έχουν όλα τα μέλη του συνεταιρισμού (6.400) μέχρι αύριο Πέμπτη στις 5 το απόγευμα. Τις πρόωρες εκλογές ενέκρινε η γενική συνέλευση την προηγούμενη Κυριακή με 940 ψήφους υπέρ έναντι τεσσάρων «κατά».

Οι εκλογές θα γίνουν από νωρίς το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ελληνίς»

«Αυτό που συνέβη στην συνέλευση ήταν απίστευτο. 940 άτομα ενέκριναν την ημερήσια διάταξη, οι τέσσερις είπαν «όχι» ενώ άλλοι 400 απ’ έξω και δεν μπορούσαν να μπούνε, έγινε χαμός, ασφυξία. Είχαμε συνολικά 1.400 άτομα στην συνέλευση της Κυριακής» ανέφερε ο κ. Αλεξάκης. «Φοβήθηκα! Γυρίζω στον πρόεδρο και του λέω, τελείωνε γρήγορα γιατί θα πιάσει ασφυξία τον κόσμο!» τόνισε χαρακτηριστικά!

«Ο Συνεταιρισμός έχει επιτελέσει σημαντικό έργο αφού οι συνέταιροι έχουν δώσει 510 χιλιάδες ευρώ και έχουν πάρει μέρισμα 9 εκατομμύρια, 23% μέρισμα δίνουμε κάθε χρόνο» τόνισε ο κ. Αλεξάκης, συμπληρώνοντας πως «ο συνεταιρισμός είναι η αγαπημένη εταιρεία των προμηθευτών, η αγαπημένη εταιρεία των τραπεζών -διότι ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα- και των μελών και το σημαντικότερο δίνουμε 950 ευρώ κατά μέσο όρο σε κάθε εργαζόμενο ήτοι 22 εκατομμύρια στις τοπικές οικονομίες!». «Πριν δύο χρόνια δώσαμε 9,5 εκατομμύρια για δημιουργία νέων καταστημάτων, ανακαινίσαμε καταστήματα και κάναμε καινούρια.

«Ο μεγάλος κίνδυνος είναι το γεγονός ότι πάμε καλά. Αυτό μαζεύει τυχοδιώκτες, μαζεύει διάφορους…» τόνισε με νόημα. 

Ακόμη, κάλεσε τους καταναλωτές να γυρίσουν την πλάτη στις πολυεθνικές ώστε τα χρήματα να επιστρέφουν στην τοπική κοινωνία.

Τέλος, αναφερόμενος στην λειτουργία των Κυριακών, τόνισε πως «για να σώσουμε την Κυριακή ήμασταν κλειστά όμως όλα εξαρτώνται απ’ τον ανταγωνισμό».

zarpanews.gr

One thought on “Αλεξάκης: Το SYN.KA είναι η αγαπημένη εταιρία καταναλωτών, προμηθευτών και… τραπεζών

  1. Του βγάλανε γλυκό του βγάλανε και μέντα μα για το φονικό δεν είπανε κουβέντα. Γιατί χρειάζεται να αλλάξει το ΔΣ μόλις ένα χρόνο μετά την εκλογή του δεν μας είπε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook