Ακόμα ταχύτερες κρατήσεις και πρόσβαση σε χαμηλότερους ναύλους στo νέο app της Ryanair

Η Ryanair λάνσαρε χθες την νέα εφαρμογή της στα Ελληνικά, η οποία δίνει την δυνατότητα σύνδεσης ή εγγραφής στο “My Ryanair”, προσφέροντας ακόμα ταχύτερες κρατήσεις και ευκολότερη πρόσβαση στους χαμηλότερους ναύλους της Ευρώπης.

Μέσω της εφαρμογής και του My Ryanair, οι Έλληνες πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικό τους προφίλ για ακόμα ταχύτερες κρατήσεις και check-in. Η εφαρμογή για κινητής συσκευές της Ryanair, προσφέρει στους χρήστες τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Σύνδεση μέσω του “My Ryanair”
  • Πληροφορίες πτήσης
  • Ασφαλή καταχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων
  • Επιλογή και κράτηση ναύλων και συγκεκριμένων θέσεων
  • Κράτηση ξενοδοχείου και ενοικίαση αυτοκινήτου
  • Check-in και λήψη ηλεκτρονικών καρτών επιβίβασης

Διαθέσιμο για iOS και Android, η εφαρμογή της Ryanair έχει ήδη ληφθεί περισσότερες από 15 εκατομμύρια φορές και θα αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να βελτιώνει το ψηφιακό της προϊόν, ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”.

Η Chiara Ravara, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε την νέα εφαρμογή μας στα Ελληνικά, η οποία προσφέρει πρόσβαση στο “My Ryanair”. Εξακολουθούμε να βελτιώνουμε τις ψηφιακές μας υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουμε την διαδικασία εύρεσης, κράτησης και διαχείρισης πτήσεων από κινητές συσκευές ακόμα πιο απλή. Το “My Ryanair”θα αναβαθμίζονται ολοένα και περισσότερο με περισσότερες ψηφιακές καινοτομίες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από κινητές και σταθερές συσκευές.”

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΞέρεις τι τρώνε καθημερινά οι “Άγγελοι” της Victoria’s Secret;
Επόμενο άρθροΧανιά | Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Αποκόρωνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ