Ακόμα και σε γάμους πήγε το ΣΔΟΕ!

Ενώ το γαμήλιο γλέντι βρισκόταν σε εξέλιξη, οι «ράμπο» της οικονομικής αστυνομίας έκαναν «φύλλο και φτερό» την επιχείρηση

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε όλη τη χώρα. Ειδικά στην Ηλεία, μετά το μπαράζ ελέγχων ακόμα και τρεις φορές μέσα σε 24 ώρες σε παραλιακές περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση ή στις λαϊκές αγορές, το προσωπικό του ΣΔΟΕ «χτύπησε» και στις γαμήλιες δεξιώσεις! Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κλιμάκιο επισκέφθηκε χώρους που πραγματοποιούν γαμήλιες εκδηλώσεις στην περιοχή της Ολυμπίας για σερί ελέγχων.

Την ώρα που το γαμήλιο γλέντι βρισκόταν σε εξέλιξη και το προσωπικό των επιχειρήσεων έτρεχε για να εξυπηρετήσει τους δεκάδες καλεσμένους του ζευγαριού, οι «ράμπο» έκαναν έλεγχο σε παραστατικά και στοιχεία που αφορούσαν την φορολογική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Όσο και αν έγινε προσπάθεια να υπάρξει διακριτικότητα, στον έλεγχο και να μην αντιληφθούν τίποτα νεόνυμφοι και καλεσμένοι, το γεγονός έγινε αντιληπτό και ήρθε να επισκιάσει προς στιγμήν τη βραδιά, αλλά μόλις ο έλεγχος ολοκληρώθηκε, σιγά – σιγά το κέφι επέστρεψε, τουλάχιστον για εκείνους που συμμετείχαν στην γαμήλια δεξίωση.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ