Αθώος ο αστυνομικός που κατηγορήθηκε πως έπνιξε τη γυναίκα του

αθώος-ο-αστυνομικός-που-κατηγορήθηκε-505221

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώο τον αστυνομικό που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του. Η εισαγγελέας ανέφερε πως από την ιατροδικαστική έκθεση και την αποδεικτική διαδικασία δεν μπόρεσε να καταστεί δυνατή η απόδειξη των αιτιών του θανάτου της 22χρονης αεροσυνοδού. Με το σκεπτικό αυτό πρότεινε την αθώωση του κατηγορούμενου.

Στο άκουσμα της πρότασης οι συγγενείς της κοπέλας ξέσπασαν, μιλώντας στο Star. Συγκεκριμένα η θεία της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως «από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε υπέφερε. Εννιά με δέκα μήνες έμειναν παντρεμένοι και φοβόταν ακόμα και στο τηλέφωνο να μιλήσει. Είναι φως φανάρι πως αυτός την σκότωσε αφού πρώτα την άφησε έγκυο για να την εκδικηθεί».

Ο συνήγορος υπεράσπισης από την άλλη, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε πως κανένας εισαγγελέας με το υλικό που είχε στα χέρια του δεν θα καταδίκαζε τον κατηγορούμενο.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε το 2003 και ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Τον Μάρτιο του 2005 έμεινε έγκυος και παντρευτήκαμε. Ο πατέρας της είχε αντιρρήσεις για το γάμο. Ενδεχομένως να ήθελε κάποιον πιο πλούσιο για την κόρη του». Ενώ συνέχισε πως «το μοιραίο βράδυ του 2006 δεν καβγάδισαν, δεν την χτύπησε και την έπνιξε με το σεντόνι όπως με κατηγορούν».

Newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook