Αγωνία για το Mega: Ακόμη ένα δελτίο ειδήσεων από τους απλήρωτους εργαζόμενους

αγωνία-για-το-mega-ακόμη-ένα-δελτίο-ειδήσε-637346

Με ό,τι έχουν παλεύουν οι εργαζόμενοι του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού για να το διατηρήσουν ανοιχτό.

Ακόμη ένα δελτίο ειδήσεων του Mega βγήκε στον αέρα με τους 420 εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού να απαιτούν να μην πέσει «μαύρο» στο κανάλι.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του σταθμού ζητούν από τους μετόχους, την κυβέρνηση, το ΕΣΡ και την αντιπολίτευση να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να παραμείνει ζωντανό το Mega και να διεκδικήσει την 7η άδεια που έχει μείνει.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ελπίδα ότι «ακόμη υπάρχουν δυνατότητες και περιθώρια για να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια. Οι ελπίδες δεν έχουν πεθάνει…».

«Φτωχότερο ή πλουσιότερο το τηλεοπτικό φάσμα χωρίς το Mega;» ρώτησαν οι παρουσιαστές του δελτίου τον γνωστό σεναριογράφο και ηθοποιό, Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο ηθοποιός απαντησε ότι «δεν χρειάζεται να το απαντήσουμε αυτό. Από το 2003 μέχρι το 2016 δεν έφυγα ποτέ από το κανάλι, ήταν όμορφα χρόνια και δημιουργικά. Αυτό που θέλω να πω υπάρχουν κάποια χρήματα, κι όλα αυτά έχουν γίνει γιατί κάποιοι άνθρωποι πήγαιναν εκεί για δύο χρόνια και δούλευαν χωρίς να πληρώνονται. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει πρώτοι να αποπληρωθούν».

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook