Αγωνία για τον Πλεύρη | Η απάντηση του ιδιωτικού νοσοκομείου για την επίμαχη επέμβαση

Ενώ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Θάνου Πλεύρη νέα στοιχεία δίνει με ανακοίνωσή του το ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής υποβλήθηκε στην πρώτη εγχείριση στο πόδι.

Το νοσοκομείο Mediterraneo με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης υπεβλήθη σε μία μικρή επέμβαση στο νοσηλευτήριο πριν από περίπου ένα μήνα και εξήλθε υγιής.

Μάλιστα από το νοσηλευτήριο τονίζεται πως η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Επιπλέον διευκρινίζεται ότι δεν γνωρίζουν για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ.Πλέυρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. «Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη».

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Mediterraneo

«Ο κ.Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου.

Μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας.

Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξη της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ.Πλέυρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ.Πλεύρη, συμπάσχουμε με την αγωνία των οικείων του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ