Αγοράκι 3 χρονών έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε | Τραγωδία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» | Video

αγοράκι-3-χρονών-έπεσε-σε-βόθρο-και-πνίγ-499839

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, όταν ένα αγοράκι τριών ετών έπεσε μέσα σε βόθρο και πνίγηκε.

Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το άτυχο αγοράκι έπεσε μέσα στον βόθρο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι ανέσυραν το αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, ασθενοφόρο διακόμισε το αγοράκι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να διερευνηθούν άμεσα.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής το δυστύχημα σημειώθηκε μέσα στις εγκαταστάσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε περίπου στις 9:40. Όπως τόνισε η επέμβαση ήταν άμεση και το παιδάκι απεγκλωβίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από το φρεάτιο βάθους 4 μέτρων.

«Κατέβηκε συνάδελφος, ήταν στενά εκεί, δεν χώραγε να βάλει αναπνευστική συσκευή. Κατέβηκε με διηθητικό φίλτρο και με πρόχειρα μέσα, με σχοινί για να γλιτώσουμε χρόνο» σημείωσε.

Στο μεταξύ σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

One thought on “Αγοράκι 3 χρονών έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε | Τραγωδία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» | Video

  1. Κατά τη γνώμη μου, τα «Χαμόγελα των Παιδιών» ας κλείσουν και τα παιδιά να ενταχθούν σε υγιείς οικογένειες. Όση καλή πρόθεση κι αν έχουν, δεν παύουν να είναι ιδρύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook