Έχουν ξεφύγει πλέον! | Κλέβουν βενζίνη ακόμα κι από τουρίστες!

venziniΣτο στόχαστρο των κλεφτών έχουν μπει πλέον και αρκετοί παραθεριστές που έρχονται στην Κρήτη για να περάσουν λίγες μέρες διακοπών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι , μετά και τους ντόπιους, που βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους ή αυτά που ενοικιάζουν χωρίς βενζίνη ενώ λίγο πριν έχουν φουλάρει!

Οι περισσότεροι μπαίνουν σε μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ ορισμένοι και σε κίνδυνο από τη θρασύτητα των κακοποιών που πειράζουν τα τεπόζιτα! Τελευταίο θύμα αξιωματικός του ελληνικού Στρατού που βρέθηκε με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές. Ενοικίασαν αυτοκίνητο από το Ηράκλειο με σκοπό να δουν όσα περισσότερα μέρη της Κρήτης μπορούν…Και χθες βρέθηκαν στο Ελαφονήσι, όπου αποφάσισαν να κάνουν ένα μπανάκι στο πανέμορφο θέρετρο δυτικά της Κρήτης.

Φεύγοντας από το Ελαφονήσι διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο έδειχνε να μην έχει βενζίνη, αν και λίγο πριν είχαν φουλάρει! Πήγαν στο πλησιέστερο βενζινάδικο απορημένοι, αλλά ο αξιωματικός ζήτησε να το γεμίσουν ξανά. Και τότε είδαν ότι η βενζίνη…έτρεχε στο δρόμο με τον κίνδυνο ανάφλεξης πολύ πιθανό. Στο πρατήριο κινητοποιήθηκαν για να μην γίνει καμιά έκρηξη και σταμάτησαν την τροφοδοσία απομακρύνοντας τους άλλους πελάτες- οδηγούς. Στη συνέχεια έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο διαπιστώνοντας ότι ήταν…πειραγμένο ‘το κολάρο που πάει στο τεπόζιτο’! Είχαν οι απατεώνες πάρει τη βενζίνη εκεί που ήταν σταθμευμένο!

‘Δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνονται’ λέει στο CRETALIVE ο ιδιοκτήτης γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων κ.Γ.Μπαμιεδάκης που συχνά βλέπει τα αυτοκίνητα που ενοικιάζει σε ξένους και Έλληνες να μένουν από βενζίνη ειδικά μετά τις νυχτερινές ώρες…’Κάτι πρέπει να γίνει με την αστυνόμευση, δεν πάει άλλο’ λέει.

Πηγή: cretalive

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο1η Λειβαδούρια Φυσιολατρική Διαδρομή
Επόμενο άρθροΟι ξένοιαστες διακοπές του Γιώργου | Παραλία, ψαράκι και ξεκούραση | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ