Έρχονται 75 ζευγάρια swingers σε ξενοδοχείο της Κρήτης | Στις λίστες και Κρητικά ζευγάρια!

έρχονται-75-ζευγάρια-swingers-σε-ξενοδοχείο-τη-441274

Καυτό ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης θα περάσουν 75 ζευγάρια από πολλές χώρες, που έρχονται από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου με το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές για swingers (ανταλλαγή ζευγαριών).
44657_landing_6Οι junior σουίτες του ξενοδοχείου διατίθενται έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής, ενώ υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια έναντι του ποσού των 2.598 ευρώ. Στη λίστα των πελατών του υπάρχουν ζευγάρια από τη Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α.Και βέβαια δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.

Καθημερινά θα οργανώνονται θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο (μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκό φόρεμα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο, κ. ά,)2017 Greek Isles Passion CruiseΚρουαζιέρα «Πάθος στα ελληνικά νησιά»Το SDC διαφημίζει ήδη στην ιστοσελίδα του κρουαζιέρα για swingers το 2017 στα ελληνικά νησιά.

Η κρουαζιέρα με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», (8 ημέρες/7 νύχτες), θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο- Μαρμαρίς (Τουρκία)- Σαντορίνη-Αθήνα.Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο.Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο, «To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC», ενώ υπόσχεται μια πλήρη lifestyle εμπειρία ανάμεσα σε επιβάτες που επιθυμούν το ίδιο στυλ διακοπών.

Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια.

Ποιο είναι το SDC Travel

H SDC προσφέρει όλα όσα αναζητούν οι swingers από ένα ταξίδι. Διαθέτει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στα lifestyle ταξίδια και ακόμα μεγαλύτερη στη διοργάνωση εκδηλώσεων για swingers, έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες και ατομική εξυπηρέτηση.

Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.Επίσης, μέσω της προσωπικής σελίδας κάθε πελάτη στην πλατφόρμα δινεται η δυνατότητα επικοινωνίας του με άλλους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση. Τα πάρτι για swingers προσελκύουν το ενδιαφέρον ζευγαριών και ελεύθερων γυναικών και οι θέσεις εξαντλούνται σύντομα.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για μέλη της SDC, ενώ προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται σε αυτά για να διασφαλίζει την επιτυχία τους.

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook