Έπεσε στα γόνατα μπροστά στον… Πάπα | Πρόταση γάμου από βουλευτή | Video

Όπως δεκάδες καθολικοί κοινοβουλευτικοί από όλο τον κόσμο, ο Ντάριο Ραμίρες από τη Βενεζουέλα μαζί με τη σύντροφό του Μαριάντζελ Εσπινάλ συνάντησαν τον Ποντίφικα.

Ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεχόταν στη Sala Clementina αντιπροσωπεία καθολικών βουλευτών, όταν ο βουλευτής έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφο του προς έκπληξη όλων, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

“Όταν μας παρουσίασαν στον άγιο Πατέρα, του εξήγησα την κατάσταση στη Βενεζουέλα και την κατάσταση των πολιτικών κρατουμένων”, δήλωσε ο Ραμίρες στη National Catholic Register, την παλαιότερη εθνική καθολική εφημερίδα στις ΗΠΑ, ο οποίος έφυγε από τη χώρα του πριν από τρία χρόνια. “Ο Ποντίφικας μου είπε ότι προσεύχεται πολύ για το θέμα αυτό και ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει”.

Σύμφωνα με τον Ραμίρες, η σύντροφος του δεν γνώριζε “τίποτα”. “Νόμιζε ότι θα μιλούσαμε μόνο για τη Βενεζουέλα αλλά μετά είπα στον Πάπα ότι είχα να του ζητήσω κάτι. Του είπα ότι η γυναίκα που ήταν δίπλα μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου, ότι την είχα γνωρίσει στην εκκλησία και ήθελα να την παντρευτώ. Έτσι γονάτισα και έκανα την πρόταση γάμου”.

Ο Ποντίφικας αναφώνησε έκπληκτος “Ω!, ενώπιον του Πάπα” θυμάται ο Ραμίρες. Τότε, ο Ποντίφικας απευθύνθηκε στην κοπέλα ζητώντας την απάντησή της. “Ναι, βέβαια!”, είπε εκείνη.

Μετά την πρόταση γάμου ακολούθησαν χειροκροτήματα από τους παρόντες στην αίθουσα μπροστά σε έναν αρχικά έκπληκτο Πάπα, ο οποίος στη συνέχεια χαμογέλασε στους δύο νέους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Πηγή: parapolitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο«Έκλεισαν» φιλικό ΠΟΑ και ΟΦ Ιεράπετρας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Μανιάτης για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ