Έπαιξαν μαξιλαροπόλεμο σε κεντρική πλατεία | Photos

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μαξιλαροπολέμου (International Pillow Fight Day), που ξεκίνησε δειλά το 2008 μέσω διαδικτύου και πλέον διεξάγεται σε περισσότερες από 130 πόλεις του κόσμου στις 5 Απριλίου, οι pillowfights που ανέλαβαν την διοργάνωση κάλεσαν τους Αθηναίους στο κέντρο της πόλης με τα μαξιλάρια τους για να εκτονωθούν παίζοντας σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου.

pillowwar002

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν αρκετοί Αθηναίοι οι οποίοι βρέθηκαν νωρίτερα στην πλατεία του Μοναστηρακίου και έπαιξαν, σαν μικρά παιδιά με τα μαξιλάρια τους.

Για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε και στη Θεσσαλονίκη ο μαξιλαροπόλεμος.

pillowwar003

Λίγο μετά τις 12:00 οι Θεσσαλονικείς πήραν τα μαξιλάρια τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία του Αριστοτέλους για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου.

«Μετά το ξεφάντωμα των περσινών event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φέτος ακόμα πιο ετοιμοπόλεμοι όλοι εμείς στο pillowfights σας περιμένουμε στην πλατεία Αριστοτέλους για τους Θεσσαλονικείς και στις πλατείες Μοναστηρακίου και Trafalgar για τους Αθηναίους και τους Λονδρέζους. Μια μάχη άνευ προηγούμενου, μια εκτόνωση που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ