Έξαλλος ο Μανούσος Μανουσάκης για αυτά που λέγονται για την θεία του Ειρήνη Παπά!

Μια οργισμένη απάντηση έδωσε σήμερα ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης σχετικά με όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό Ειρήνη Παπά. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της δημοσιογράφου Ντέπυς Γκολεμά στο facebook η οποία έλεγε πως στα 92 της η αγαπημένη ηθοποιός δεν θυμάται τίποτα λόγω αλτσχάιμερ και πως γιορτάζει τα γενέθλιά της ερήμην της…

Διάβασε το κείμενο της δημοσιογράφου

«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε,(μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλιγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσυ καθώς γερνάς, πια σβήνεις, ποιά κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου….. Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική,πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά»…..

Τα νέα σκόρπισαν θλίψη και ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης, έσπευσε να δηλώσει στην εφημερίδα πως όσα γράφτηκαν δεν ισχύουν. Ο γνωστός σκηνοθέτης, διέψευσε όσα ειπώθηκαν λέγοντας: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες.Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας.Επιλέγει που θα πάει και που δεν θα πάει»

tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ