Ένας “Μητσοτάκης” στο πλευρό του Μακρόν | Photos

Στενή συνεργασία με τον Εμμανουέλ Μακρόν είχε ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Πιέρ Γκουρντέν, ο οποίος δηλώνει δημόσια “οπαδός του νέου προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας.

Οι δυο άνδρες συνεργάστηκαν το 2015, όταν ο Μακρόν ήταν υπουργός του Ολάντ και ο Γκουρντέν στέλεχος της εταιρείας πούλμαν FlixBus, στο πλαίσιο κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την στήριξη των μετακινήσεων με πούλμαν.«Εµπρός!»  στην πρώτη θέση, έγραψε ο Πιέρ μετά την επικράτηση του Μακρόν στον α’ γύρο των εκλογών όταν ανήρτησε στο προφίλ του την φωτογραφία “Αυτή, είναι η ιστορία του Μακρόν. Τα συστήµατα θα σπάσουν, οι παραδόσεις θα αµφισβητηθούν, οι συνήθειες θα σταµατήσουν, οι δοµές θα απλοποιηθούν, τα εµπόδια είναι απλές προκλήσεις. Εδώ παίρνουµε ρίσκο!” ήταν το σχόλιο που τη συνόδευε.

Λατρεία για τα Χανιά

Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, τα Χανιά.

Μιλά πολύ καλά ελληνικά ενώ από παιδί περνούσε τα καλοκαίρια του στο σπίτι του παππού του στο Ακρωτήρι με τα αδέλφια του, Χριστίνα και Γιάννη. Τα παιδιά έκαναν τα πρώτα τους μπάνια στο Μαράθι ενώ μετά τις βουτιές στη θάλασσα, “βουτούσαν” στα φρέσκα ψάρια και τους μεζέδες της ταβέρνας της περιοχής.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος ο Πιέρ, επέλεξε τα Χανιά και συγκεκριμένα το Λουτρό για τον γάμο του τον Ιούνιο του 2014. Στη φωτογραφία του zarpanews.gr, βλέπετε τον Πιέρ μαζί με τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, να περιμένουν τη νύφη στο Λουτρό στα Σφακιά.zarpanews.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ