Έλληνας βουλευτής πήρε το πτυχίο του μετά από 42 χρόνια!

F3F9959FB7D1BFB5DF2DC40AC856D14EΜόλις το 2014 έλληνας βουλευτής πέρασε τα δύο τελευταία μαθήματα που του είχαν απομείνει για να πάρει το πτυχίο του…

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και αποκάλυψε ότι πήρε το πτυχίο του μετά από 42 χρόνια. «Έχω κάνει Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Είμαι οικονομολόγος, μπήκα το ’72 και το ’76 χρώσταγα δύο μαθήματα και τα πέρασα τώρα. 42 χρόνια μετά πήρα το πτυχίο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ψαριανός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιάννη Βαρουφάκη, τον οποίο αποκάλεσε «κροκοδειλάκια της Αυστραλίας».

«Είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο, πολύ γοητευτικός για κάποια κορίτσια. Εμένα δεν με έχει γοητεύσει ακόμα. Είναι αναλώσιμος. Δεν βάλαμε μπροστά τον Δραγασάκη και τον Σταθάκη. Βάλαμε τον Γιάννη, ο οποίος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα παιδί από την Αυστραλία, κροκοδειλάκιας στην Αυστραλία ήταν και μετά καθηγητής στις ΗΠΑ», τονίζοντας ότι έλληνας υπουργός Οικονομικών «είναι ένα Αυστραλοαμερικανάκι, ξέρει οικονομικά, αλλά θεωρητικά πράγματα. Στην εφαρμοσμένη οικονομική, όμως, δεν τα πάει καλά. Οι μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφές στον κόσμο έχουν γίνει από εξαιρετικούς οικονομολόγους».


newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ