Έκαστος εφ’ ω ετάχθη | Ο… πλοίαρχος «αναπληρωτής διοικητής» στο Νοσοκομείο Χανίων

έκαστος-εφ-ω-ετάχθη-ο-πλοίαρχος-αν-122546

manousakas nosokomioΟρκίστηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον του Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη, ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιάννης Μανούσακας, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του.

Η ορκωμοσία του νέου Υποδιοικητή έγινε παρουσία της Υποδιοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κας Άννας Τριχοπούλου, της πρώην Υποδιοικήτριας του Γ. Ν. Χανίων κας Ευαγγελίας Σταυρουλάκη-Παραγιουδάκη, η οποία βρίσκεται σε αναμονή διορισμού της στη θέση της Υποδιοικήτριας του Β.Γ.Ν.Η., του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος και φίλων του νέου αναπληρωτή διοικητή.

Ο κ. Γιάννης Μανούσακας κατάγεται από τον Καλλικράτη Σφακίων και κατοικεί στα Χανιά.

Το 2004 αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χανίων.

Στο ενδιάμεσο των φοιτητικών του χρόνων για λόγους εκπαίδευσης εργάστηκε σταδιακά στην » MOTOR OIL – AVIN OIL» στην Αμερική.

Το 2004 εργάστηκε ως επιθεωρητής καυσίμων στην »VEGAS OIL LTD» στην Νέα Υόρκη και στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ανέλαβα υπεύθυνος κατασκευών στην εταιρία DREAM HOMES – MESITIKI CHANION στα Χανιά.

Είναι κάτοχος του πτυχίου I.S.P.S., μετά από ειδικό σεμινάριο που παρακολούθησε το 2007, του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, σε θέματα τρομοκρατίας και διαχείρισης κρίσεων.

Το 2007 εργάστηκε στα πλοία της ναυτιλιακής εταιρίας ANEK LINES ως αξιωματικός γέφυρας με τον βαθμό του πλοίαρχου Γ” και Β’.

Το 2009 για 7 μήνες επέστρεψε ως επιθεωρητής καυσίμων στην »VEGAS OIL LTD» στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2009 , εργάστηκε και πάλι στα πλοία της ναυτιλιακής εταιρίας ANEK LINES.

Το 2011 ανέλαβε τη θέση του Αρχιπλοιάρχου στην εταιρία ΛΑΝΕ LINES ναυτιλιακή , στον Πειραιά , θυγατρική της ναυτιλιακής εταιρίας ANEK LINES.

Ως αρχιπλοίαρχος στην LANE LINES ήταν αρμόδιος σε θέματα ανταλλακτικών, παρακολούθηση επισκευών ,οικονομικές εγκρίσεις , υπεύθυνος ορθής λειτουργίας των πλοίων σε θέματα οικονομικά , κόστος ανταλλακτικών, επισκευές, συντήρηση δεξαμενισμού , αρμόδιος προορισμού πλοίων και επιθεωρήσεων.

 

 

2 thoughts on “Έκαστος εφ’ ω ετάχθη | Ο… πλοίαρχος «αναπληρωτής διοικητής» στο Νοσοκομείο Χανίων

  1. Κλασσική περίπτωση νεποτισμού… βολεύουμε τους φίλους και τους συγγενείς και οι πτυχιούχοι Έλληνες ας πάνε να βρούνε δουλειά στην Ζιμπάμπουε… δεν είναι τυχαίο που έχει παραλύσει ο κρατικός μηχανισμός…

  2. Τι σας έκαναν οι Πλοίαρχοι ρε παιδιά και τους βάζετε στο τσουβάλι με τον παραπάνω, ο οποίος σύμφωνα με το παραπάνω ασυνάρτητο βιογραφικό, ουδεμία σχέση είχε,έχει ή θα έχει με το επάγγελμα; Δεν γίνεται »χρονικά» να έχει αποφοιτήσει το 2004, να έχει πάει στην Αμερική και να δουλέψει το 2007 πλοίαρχος Β. Γιατί δεν του ζητάτε να σας δείξει ναυτικό φυλλάδιο και διπλώματα; Όσον αφορά στο πτυχίο ISPS να είστε σίγουροι ότι δεν ισχύει πια. Έχει περιορισμένη ισχύ μετά από τακτική μετεκπαίδευση για εν ενεργεία αξιωματικούς του Ε.Ν. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο βιογραφικό του είναι δουλειές που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε έχει στοιχειώδη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και »ψηλά ιστάμενους φίλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook