Έκανε πρόταση γάμου σε νοσοκόμο υπό την επήρεια αναισθησίας | Video

έκανε-πρόταση-γάμου-σε-νοσοκόμο-υπό-τη-441887

Ο Luke φαινόταν στα μάτια της ο άντρας με τον οποίο θα ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Ή τουλάχιστον αυτό την έκανε να πιστεύει η επήρεια της αναισθησίας, με αποτέλεσμα να κάνει πρόταση γάμου με τον πιο αστείο τρόπο στον νοσοκόμο!

Η ναρκωμένη ασθενής κοίταζε επίμονα τον νοσοκόμο και του ζητούσε να της επιτρέψει να τον αγγίξει. «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ» του λέει κρατώντας σφιχτά το χέρι του Luke. «Μόλις σήμερα γνωριστήκαμε», της απαντά εκείνος, με τη νεαρή γυναίκα να του απαντά «το ξέρω, αλλά παντρευόμαστε!».

«Νομίζω ότι πρέπει να παντρευτούμε» του φωνάζει λίγο αργότερα. «Θα ήμασταν το πιο χαριτωμένο ζευγάρι… Luke σε αγαπώ, είσαι ο πιο γοητευτικός εδώ μέσα». Σίγουρα μια ερωτική εξομολόγηση που θα την κάνει να γελάει μέχρι σήμερα! Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, έχοντας μέχρι σήμερα 180.000 προβολές από το καλοκαίρι που αναρτήθηκε στο YouTube.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν προφανώς ακόμα υπό την επήρεια της αναισθησίας μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί για το σπασμένο χέρι της. Ωστόσο πολλές ήταν οι γυναίκες που σχολίασαν ότι θα του έκαναν πρόταση γάμου και χωρίς να βρίσκονταν υπό την επήρεια της αναισθησίας.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook