Έκαναν το σπίτι οίκο ανοχής

έκαναν-το-σπίτι-οίκο-ανοχής-380913

Ως κατοικία είχε νοικιάσει μια 43χρονη Ρουμάνα ένα διαμέρισμα σε περιοχή του Αργοστολίου στην Κεφαλλονιά, αλλά οι περίοικοι αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι η γειτόνισσά τους ήταν… μαστροπός και το είχε μετατρέψει σε οίκο ανοχής όπου εκδιδόταν μια 56χρονη Ουκρανή!

Οι πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι οι δυο αλλοδαπές έβαζαν και αγγελίες με τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων, για να κλείνουν τα «ροζ» ραντεβού. Ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον πελάτη και συμφώνησε να συνευρεθεί με την 56χρονη έναντι 70 ευρώ. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και, μόλις τα παρέλαβε η 43χρονη, έγινε έφοδος των αστυνομικών που συνέλαβαν τις δυο γυναίκες.

Το προσημειωμένο ποσό κατασχέθηκε μαζί με άλλα 290 ευρώ, τρία κινητά με τα οποία κλείνονταν τα ραντεβού και άλλα αντικείμενα. Ακόμη, κατασχέθηκαν 14 ναρκωτικά χάπια για τα οποία οι αλλοδαπές δεν διέθεταν συνταγή γιατρού. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους άσκησε κοινή δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Ρουμάνα κατηγορείται επιπλέον για μαστροπεία και η Ουκρανή για παράβαση του νόμου για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook