Έγκλημα στο Περιστέρι: Οι δράστες ούρλιαζαν «τα λεφτά, τα λεφτά»

έγκλημα-στο-περιστέρι-οι-δράστες-ούρλ-486962

Καταλυτική είναι η μαρτυρία της 18χρονης κόρης της οικογένειας των Αλβανων στο Περιστέρι, που έπεσαν θύματα μιας απίστευτης αγριότητας, ένοπλης εισβολής τα ξημερώματα, στο σπίτι τους, επι της οδού Ολύμπου 23. Όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής πρόκειται για ένα από τα πλέον άγρια εγκλήματα που έχουν διαδραματιστεί σε βάρος οικογένειας, μέσα στο σπίτι της, με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής.

Η 18χρονη κόρη της οικογένειας άκουσε τους δύο κουκουλοφόρους να μιλούν αλβανικά και μάλιστα να φωνάζουν… “τα λεφτά”, “τα λεφτά”!

Ο 53χρονος πατέρας που δούλευε σε οικοδομές είτε άκουσε θόρυβο είτε χτύπησαν την πόρτα, την άνοιξε και επί τόπου οι αδίστακτοι κακοποιοί, τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και αμέσως μετά πυροβόλησαν στο κεφάλι και την 50χρονη σύζυγό του, σκοτώνοντάς την επί τόπου.

Από τον θόρυβο, τα ουρλιαχτά και τους πυροβολισμούς, πετάχτηκαν από τον ύπνο τους και τα παιδιά της οικογένειας, το 28χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και νοητική στέρηση και οι δράστες τον τραυμάτισαν ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι και η 18χρονη κόρη της οικογένειας, την οποία δεν πείραξαν.

Από το σπίτι οι δράστες έψαξαν την ντουλάπα για οτιδήποτε τυχόν είχε αξία, άρπαξαν ένα πορτοφόλι, με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή… Η μητέρα έχασε ακαριαία την ζωή της, ενώ ο πατέρας μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Αττικό» και ήδη θεωρείται κλινικά νεκρός.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διερευνά την υπόθεση, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών. Όπως βεβαίως είναι λογικό, τα δύο παιδιά της οικογένειας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και είναι πολύ δύσκολο να καταθέσουν με λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Ασφάλεια καταλήγει ως πιθανότερο κίνητρο αυτού του απίστευτου μακελειού, πως ήταν η ληστεία και αυτό καθιστά ακόμα πιο άμεση την ανάγκη εντοπισμού και σύλληψης των δραστών που αποδεικνύονται ικανοί ακόμα και για ευτελή ποσά να εκτελέσουν εν ψυχρώ τα θύματά τους, δίχως καν να τους δώσουν την ευκαιρία της ακινητοποίησης μέσω της απειλής…

Ήταν μία φτωχή οικογένεια βιοπαλαιστών που δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα και ουδέποτε είχαν απασχολήσει τις Αρχές για οτιδήποτε. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες, ωστόσο δεν θα ήταν ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι κακοποιοί του είδους που θα μπορούσαν να είχαν πάνω τους μία αρμαθιά με αντικλείδια…

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook