Άφησε πίσω του την Κρήτη με… κακές αναμνήσεις ο Ρώσος τραπεζίτης που κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση!

άφησε-πίσω-του-την-κρήτη-με-κακές-αναμ-325872

Στο αεροπλάνο για την πατρίδα του βρίσκεται ήδη ο Ρώσος τραπεζίτης που πριν από μερικές ημέρες είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης λόγω ενός διεθνούς εντάλματος σύλληψης που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν πια σε ισχύ (δείτε εδώ).

Όπως από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ο ίδιος δια μέσου των συνηγόρων του το διεθνές αυτό ένταλμα σύλληψης των Ουκρανικών Αρχών είχε εκδοθεί το 2014 και είχε ισχύ ένα εξάμηνο ενώ στη συνέχεια ακυρώθηκε και δεν γινόταν να εκτελεστεί.

Έτσι οι συνήγοροι του Ρώσου τραπεζίτη ήρθαν σε επαφή με τις Ουκρανικές αρχές και το Ουκρανικό δικαστήριο επιβεβαιώνοντας ότι το ένταλμα ήταν όντως εξάμηνης ισχύος. Άμεσα ενημερώθηκε η Ιντερπόλ που το ανακάλεσε και απέστειλε προς το Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης ένα απλό αίτημα για τον εντοπισμό του.

Άμεσα ο Εισαγγελέας γνωμοδότησε και το Συμβούλιο Εφετών συνεδρίασε και αποφάνθηκε ο Ρώσος να αφεθεί ελεύθερος χωρίς κανένα όρο ενώ ήδη πετάει για τη Ρωσία.

Οι συνήγοροι του Άρης Ροζάκης και Νίκος Παπαδαντωνάκης εξέφρασαν την ικανοποίηση τος για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν ο εισαγγελέας και το Συμβούλιο εφετών ανατολικής Κρήτης.

Πηγή: cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook