Άρπαξαν καλεσμένο σε γάμο στην Ινδία και, με την απειλή όπλου, τον πάντρεψαν με άγνωστη!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, όταν μία ομάδα ατόμων απήγαγε και πάντρεψε με το ζόρι με μία άγνωστη έναν άντρα που ήταν καλεσμένος σε γάμο φίλου του! Ο Vinod Kumar ισχυρίζεται ότι τον ανάγκασαν να παντρευτεί μία γυναίκα στο φτωχό κρατίδιο Bihar, με το πιστόλι στον κρόταφο.

Στο βίντεο διακρίνονται οι νέοι «συγγενείς εξ αγχιστείας» του 29χρονου οι οποίοι αγνοούν τις παρακλήσεις του να τον αφήσουν ελεύθερο και ακούγονται να του λένε:  «Σε παντρεύουμε μόνο, δεν σε κρεμάμε. Γιατί φωνάζεις; Σκάσε»

Ο Kumar είναι μηχανικός στο επάγγελμα και κατοικοί στο γειτονικό κρατίδιο Jharkhand, όπου και εργάζεται σε εργοστάσιο μετάλλων. Λέγεται ότι έπεσε θύμα ενός τελετουργικού στο κρατίδιο Bihar  που λέγεται «pakdua shadi» (βίαιος γάμος), σύμφωνα με το οποίο οικογένειες απαγάγουν άντρες για να παντρέψουν τις κόρες τους, όταν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να δώσουν προίκα.

Ο νεαρός δεν συνεργαζόταν λέγοντας πως δεν έχει τη συγκατάθεση της οικογένειάς του και λίγο αργότερα του έβαλαν όπλο στο κεφάλι.

«Η οικογένεια της νύφης με προσέγγισε φιλικά στη διάρκεια του γάμου και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω. Με απήγαγαν και με πήγαν σε ένα σπίτι όπου αναγκάστηκα να παντρευτώ χωρίς να ξέρω ποια είναι». Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγγελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ