Άνοιξε το «Μπακαλομάγαζο» της Apollonia Farm και στα Χανιά

άνοιξε-το-μπακαλομάγαζο-της-apollonia-farm-και-σ-596599

Μετά τις πόλεις της κεντρικής Ευρώπης αλλά και παρουσία στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και σχεδόν όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, τα προϊόντα της Apollonia Farm διατείνονται και μέσα από το Market Μπακαλομάγαζο στα Χανιά στην Περίδου 9.

Το 5ο κατάστημα διεθνώς (στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα ένα στην Θεσσαλονίκη) είναι ένα σύγχρονο «μπακάλικο» που όμως εστιάζει στα βραβευμένα Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα και διαθέτει μια πληρέστατη γκάμα πιστοποιημένων (bio) βιολογικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα και πολλές χώρες του κόσμου.

Η προσεγμένη δουλειά που έχει γίνει είναι ορατή από τον ίδιο τον σχεδιασμό του καταστήματος που ενώνει το κλασσικό (τελάρα) με το μοντέρνο (σύγχρονο φωτισμό, ψυγεία και διάκοσμο) – αλλά ακόμα ακόμα και την επιλογή της γκάμας των προϊόντων που θα βρει ο πελάτης στα ράφια του.

Από βραβευμένο ελαιόλαδο, μαρμελάδες, βότανα, μέλι και παξιμάδια ως τα κορυφαία στο είδος του βιολογικά προϊόντα παραγωγών από όλον τον κόσμο.

Στόχος του Μπακαλομάγαζου είναι να δώσει στον Χανιώτη την δυνατότητα να ψωνίζει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, με σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην υγεία του και  στην Χανιώτικη οικογένεια την ποιότητα ζωής που της αξίζει. Όλα αυτά σε προσιτές τιμές και κυρίως μόνο με αναγνωρισμένα και βραβευμένα διεθνώς προϊόντα της Κρητικής γης.

Επίσης στο Μπακαλαμάγαζο, μπορείτε να βρείτε και είδη πρώτης ανάγκης (super market) σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Η Apollonia Farm προσθέτει μέσω των προϊόντων της θρεπτική αξία στον ανθρώπινο οργανισμό. Με την ποιότητα των προϊόντων της, τις διεθνής πιστοποιήσεις και την απουσία συντηρητικών η Apollonia Farm έχει κατακτήσει δεκάδες χρυσά και αργυρά βραβεία σε όλους τους σημαντικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως.

Ένας νέος κόσμος έχει ανοίξει τις πόρτες του στην οδό Περίδου 9 , απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ.

Μπακαλομάγαζο από την Apollonia Farm. Η υγεία σας σε πρώτο πλάνο.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Παττακός | Cimelioteam.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook