Άννα Βίσση: Γελάω με αυτά που λέει η οικογένεια του Νταλάρα

άννα-βίσση-γελάω-με-αυτά-που-λέει-η-οικ-221473

 

dalaras_vissi

Η απάντηση της τραγουδίστριας στην Πέπη Ραγκούση 

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Άννα Βίσση και απάντησε στο αιχμηρό κείμενο που δημοσίευσε η αδερφή της Άννας Νταλάρα, Πέπη Ραγκούση, δες εδώ.

Μεταξύ άλλων στο κείμενο της αναφέρεται: «Τώρα την ενοχλούν τα λουλούδια, την κάνουν, λέει, να αισθάνεται στριπτιζέζ. Όταν τραγουδούσε ημίγυμνη, τα λουλούδια ήταν ωραία;». 

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο απόσπασμα και δήλωσε στο «Εγώ»: «Γελάω πάρα πολύ. Ειδικά όταν όσοι τα γράφουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να ντυθούν έτσι». 

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους δεν έχει προηγούμενο και μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στο «Πρωινό» ένα πρόσφατο γεγονός. 

Άννα Βίσση και Άννα Νταλάρα βρέθηκαν σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και όταν η μία από τις δύο γυναίκες αντιλήφθηκε την παρουσία της άλλης στον χώρο του θεάτρου σχολίασε στην παρέα της: «Δεν πιστεύω να κάθομαι δίπλα της;».

Ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Βίσση για τον Γιώργο Νταλάρα σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας και το κείμενος της Πέπης Ραγκούση

Η Άννα Βίσση στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε ακόμη για τον Νίκο Καρβέλα, για την καριέρα της και τη Δέσποινα Βανδή. 

Είναι ωραίο να είσαι η Άννα Βίσση;

Έχει και τα ωραία του… δεν λέω! Τη δικαίωση του κόσμου, για παράδειγμα. Το «με συγκίνησες».

Έχετε καταλάβει γιατί ο κόσμος νιώθει τόσο οικεία μαζί σας;

Φαίνεται πως το βοηθάω να λυθούν. Γιατί είναι λογικό ένας άνθρωπος που σε παρακολουθεί είκοσι χρόνια από την τηλεόραση, όταν σε δει από κοντά, να αισθάνεται ένα παράξενο δέος.

Δεκαπέντε αυλικοί σάς λένε «τι ωραία μαλλιά είναι αυτά» και ένας φίλος σάς λέει «πώς είσαι έτσι, δεν μου αρέσεις». Ποιον θα ακούσετε;

Αυτός ο ένας είναι ο Καρβέλας και έχει πάντα δίκιο. Είναι ειλικρινής μαζί μου και έχει υψηλό αισθητήριο.

Αφού τον αγαπάτε τόσο, γιατί δεν είστε ακόμα μαζί;

Διότι, πλέον, δεν είναι σχέση έρωτα ή συμβίωσης, αλλά φιλίας. Είναι ο καλύτερός μου φίλος.

 
Χρόνια μετά, θεωρείτε λάθος τον χωρισμό σας;

Ήταν ένα από τα σωστότερα πράγματα που κάναμε και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Είχε τελειώσει. Αν το κρατούσαμε, θα κατέληγε ως ένας ακόμα άρρωστος δεσμός. Όταν τελειώνει το πάθος, δεν τελειώνουν όλα.

Είστε ροκ γιαγιά;

Είμαι μια γιαγιά που πάει σινεμά μόνη της. Που ακούει blues στα μπαράκια της Νέας Υόρκης μόνη της. Με αυτή την έννοια, ναι, είμαι ροκ γιαγιά.

Μια κυρία που καθόταν δίπλα μου στο Pantheon, την ώρα που ερμηνεύατε, έλεγε στη φίλη της: «Είμαι συνομήλικη με τη Βίσση, μόνο που εγώ έχω ζάχαρο, πίεση, ρυτίδες και αστάθεια. Πώς γίνεται εκείνη να είναι τόσο νέα και όμορφη;».

Μεγάλη σημασία το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη. Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και… ερωτεύσιμη.

Σας αρέσει που μεγαλώνετε;

Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι 57 χρονών. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις.

Με το που ήρθατε στην Ελλάδα, μείνατε στην Κυψέλη. Την αναπολείτε εκείνη την εποχή;

Η Κυψέλη ήταν τα σχολικά μου χρόνια. Ήταν η προσπάθεια της οικογένειάς μου να ενταχθούμε στην ελληνική κοινωνία. Ήταν η μετάβασή μου στο σκληρό ρεαλισμό, γιατί ζούσαμε φτωχικά. Μέναμε πέντε άτομα σε ένα δυάρι. Φτωχικά, αλλά όμορφα.

Σας έμαθε αυτή η εμπειρία να εκτιμάτε τα χρήματα;

Βέβαια. Εγώ είμαι η Άννα, η κόρη του μπακάλη. Ο παππούς μου και μπαμπάς μου είχαν μπακάλικο στον τουρκομαχαλά. Ακόμα θυμάμαι που έβαζα φακές στους πελάτες. Έμαθα από μικρή να δουλεύω.

 
Ένα από τα λάθη σας θεωρείται η διαιώνιση της κόντρας σας με τη Δέσποινα Βανδή.

Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Το απέδωσε τέλεια ο Billy Bob Thornton στις Χρυσές Σφαίρες. «Ό,τι και να πω, θα μπλέξω. Οπότε, ευχαριστώ».

Υπήρξε κόσμος που έβγαλε χρήματα από αυτή την «κόντρα»;

Δεν γνωρίζω. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook