Άδωνις: «Να είσαι ο Πανούσης και να σου τη λέει η Ραχήλ, μη σου τύχει!»

άδωνις-να-είσαι-ο-πανούσης-και-να-σου-233400

adonis-georgiadisΜε ένα tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την παρέμβαση του Γιάννη Πανούση στα νέα, αλλά και την επίθεση της Ραχήλ Μακρή προς τον ίδιο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Τα Νέα, καταγγέλλει όσους πιστεύουν ότι «αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με τη Δημοκρατία» [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Η παρέμβαση του έρχεται δύο μέρες μετά την συγχώνευση του υπουργείου Δημοσίας Τάκης με το Δικαιοσύνης. Το πρωί της Παρασκευής η Ραχήλ Μακρή σχολίασε στο πρωινό του ΑΝΤ1: «Η άποψη μου είναι ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κατ΄αρχήν και δεν είναι σχολιαστής. Θεωρώ, λοιπόν ότι θα πρέπει να ζητήσει από κάποιους συγγνώμη και είναι, βέβαια, προσωπική μου άποψη αυτή, πολιτική».

Γι αυτά που ειπώθηκαν ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Να είσαι ο Πανούσης, καθηγητής, τ.Βουλευτής, Υπουργός κλπ να γράφεις άρθρο στα ΝΕΑ πρωτοσέλιδο και να στη λέει η…Ραχήλ…μήν σου τύχει..»

adonis_tweetkoolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook