Άγρια επίθεση – Έδειραν τον πρώην αντιδήμαρχο Μυκόνου

άγρια-επίθεση-έδειραν-τον-πρώην-αντι-729006

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι δράστες της άγριας επίθεσης σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν του ανελέητου ξυλοδαρμού οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος όργωσαν το νησί των ανέμων και κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στα δύο άτομα που επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.

Πρόκειται για δύο Έλληνες οι οποίοι μετά την επίθεση λούφαξαν προκειμένου να μην εντοπιστούν από τις αρχές χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το πρωτοφανές συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου στην περιοχή Αλευκάντρα.

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου βρισκόταν στο σημείο όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά του οι δράστες και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανελέητα στο πρόσωπο και το κεφάλι με αποτέλεσμα το θύμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ Μυκόνου και στη συνέχεια αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την Εισαγγελία Σύρου.

 

Ατζαμόγλου: Έχω δώσει πλήρη περιγραφή αυτών που με χτύπησαν

«Έχω δώσει πλήρη περιγραφή αυτών που με χτύπησαν γιατι πρόλαβα και ειδα τα πρόσωπα τους» λέει στο protothema.gr ο Μιλτιαδης Ατζαμόγλου.

Πρόσθεσε, δε, ότι μόλις αναρρώσει θα μεταβεί στο αστυνομικο τμήμα όπου κρατούνται οι δυο ύποπτοι προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο πρώην αντιδήμαρχος ενδέχεται να παρακολουθούνταν καθόλη την διάρκεια της νύχτας με τους δράστες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πού ακριβώς βρισκόταν και όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία του επιτέθηκαν τραβώντας τον σε ενα στενό σοκάκι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί απο τους περαστικούς.

Σύμφωνα με πηγή, η επίθεση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ενδέχεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες των καταστημάτων.

 

πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook