Χανιά | Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό | Photos

χανιά-τρεις-τραυματίες-σε-τροχαίο-στη-115708

trohaio22dek4Δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτά, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης, στον Αποκόρωνα, στη γέφυρα του Κοιλιάρη ποταμού.

trohaio22dek9

trohaio22dek5

Το ατύχημα προκλήθηκε όταν για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού που βλέπετε στη φωτογραφία, κινούμενος προς Χανιά, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά, με το ΙΧ τύπου τζιπ που κινούταν προς Ρέθυμνο (photos: zarpa.gr) .

trohaio22dek7Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που χρειάστηκε να επέμβει για να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

trohaio22dek8Ελαφρύτερα τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που σε ελάχιστα λεπτά έφτασε στο σημείο, ο οδηγός του τζιπ και η σύζυγός και συνοδηγός του.

trohaio22dek6

PC221579

Στο μεταξύ, για πάνω από μία ώρα ήταν κλειστά και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές και να ταλαιπωρηθούν οι διερχόμενοι.

trohaio22dek12Στις 14:30 περίπου, η κυκλοφορία απεκατεστάθη.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook