Χανιά | Παίρνουν γνώση από το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων

institoytoΤο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων επισκέφθηκαν από 9-11 Δεκεμβρίου 2013 εκπρόσωποι φορέων, γεωτεχνικοί, αγρότες, επιχειρηματίες και πρόεδροι ΕΑΣ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια του έργου SUM-IOC-TEC 2/13 για εκπαίδευση φορέων της ελαιοκομίας που συν-χρηματοδοτείται από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC).

Τη Δευτέρα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου και ενημερώθηκαν από το Δ/ντή κ. Κων/νο Χαρτζουλάκη και τους επικεφαλείς των εργαστηρίων για τα προγράμματα και τις δραστηριότητες του και συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας για παροχή τεχνογνωσίας για την ελαιοκαλλιέργεια και όχι μόνο, όπως δήλωσαν οι αντιπερ/ρχες Κιλκίς και Πρωτογενούς Τομέα κ. Χρ. Γκοντενούδης και Ημαθίας κα Σοφία Μαυρίδου, που εντυπωσιάσθηκαν από το επίπεδο της έρευνας και τις υποδομές του Ινστιτούτου.

Τις επόμενες ημέρες επισκέφθηκαν ελαιώνες ολοκληρωμένης και βιολογικής διαχείρισης και  μονάδες παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου στο Ν. Χανίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈφτασε στην Κρήτη… περπατώντας!
Επόμενο άρθροΑλλάζει γραφεία ο ΣΥΡΙΖΑ | Φεύγει από Κουμουνδούρου | Μήπως πάει… Χαριλάου Τρικούπη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ