Χανιά | Ο.Α.Κ | Έναρξη με συγχωνεύσεις

χανιά-ο-α-κ-έναρξη-με-συγχωνεύσεις-76265

oadyk oakΤώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, που χθες είχε το πρώτο του Διοικητικό Συμβούλιο. Με τη διαδικασία της συγχώνευσης στον Ο.Α.Κ. των Ο.Α.ΔΥ.Κ., Ο.ΑΝ.Α.Κ., Ε.Υ.Δ.Ε. – Β.Ο.Α.Κ. και Αποσελέμη πλέον ξεκινά η προσπάθεια παρακολούθησης και εκτέλεσης των έργων αρμοδιότητας του Οργανισμού.

Στο περιθώριο της χθεσινής -κλειστής για τους δημοσιογράφους- συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Δεικτάκης αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του για τη νέα χρονιά: «Σιγά – σιγά ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες, υπεγράφη ήδη η μεταφορά των έργων, η ένταξη Β.Ο.Α.Κ. και Ε.Υ.Δ.Ε. Αποσελέμη στο νέο σχήμα και η μεταφορά προσωπικού. Οι εκκρεμότητες που μένουν ακόμα είναι το οργανόγραμμα, δηλαδή η τοποθέτηση των ανθρώπων που είναι αναγκαίοι σε κάθε τομέα,  όπως τα Τεχνικά Συμβούλια και έτσι να ξεκινήσουμε τα έργα παρακολούθησης των έργων της Κρήτης και την ανάπτυξη της Κρήτης. Πιστεύω ότι όλα τα προβλήματα τελειώνουν και μπαίνουμε σε μια ευθεία με στόχο την ανάπτυξη της Κρήτης», είπε ο κ. Δεικτάκης.

Από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρης Κοπάσης τόνισε πως τη νέα χρονιά «ξεκινά με πλήρη ανάπτυξη ο Ο.Α.Κ. σε όλους τους σκοπούς και τις δραστηριότητες που το ιδρυτικό διάταγμα προβλέπει για τη συγχώνευση Ο.Α.ΔΥ.Κ., Ο.ΑΝ.Α.Κ., Ε.Υ.Δ.Ε. – Β.Ο.Α.Κ. και Αποσελέμη. Νομίζω ότι μπορεί κανείς με βεβαιότητα να διαπιστώσει ότι τα δύσκολα ξεκινούν από εδώ και πέρα. Με τη συμπλήρωση των θέσεων στο οργανόγραμμα, των θέσεων ευθύνης, θα ξεκινήσει ένα αρκετά φιλόδοξο και πιεστικό πρόγραμμα ανάληψης ευθύνης για κάθε ένα έργο χωριστά».

 

Πηγή : haniotika.nea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook